Superettan: Kolme aivan mahtavaa kohdetta tarjolla!

Superettan | Vvihjeet.com

Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelataan tänään neljä kamppailua ja loistavat pelikohteet löytyivät kolmeen kamppailuun. Superettan on ollut nyt kuukauden verran kokeilussa betsaamisen osalta ja tulosten myötä voidaan todeta, että se on valmis vihjattavaksikin!

Assyrinska FF – Angelholms

Valinta: Angelholms +0,5 (2,15)

Nämä kaksi joukkuetta kohtasivat huhtikuussa jo kertaalleen jolloin Assyrinska oli Angelholmsia parempi ja haki vierasvoiton lukemin 0-2. Angelholmsin peli ei ole kauden aikana todellakaan ollut odotetulla tasolla, mutta on jatkuvasti mennyt huomattavasti parempaan päin.

Vieraat ovat viimeisestä kolmesta ottelusta hakeneet täydet pisteet kotiin eikä se tänäänkään tule olemaan kaukana. Isäntien peli kotikentällä on valehtelematta ollut tehokasta, mutta uskon silti vahvasti, että tästä ottelusta on tulossa todella tiukka. Tämä pelivalinta tarjoaa loistavan kertoimen, joten painetaan se lapulle.

Rohkeimmat voivat lähteä kokeilemaan tähän otteluun vierasvoittoa, jolle saa huikean 4,75 -kertoimen.

Ljungskille – IK Frej

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,70)

Tässä kamppailussa toisistaan mittaa ottavat isäntäjoukkue Ljungskille ja sarjaan täksi kaudeksi noussut IK Frej. Joukkueet kohtasivat kesäkuussa Frejn kotikentällä, jolloin isännät olivat parempia lukemin 1-0. Tänään allekirjoittanut uskoo kuitenkin suurempiin maalimääriin kuin silloisessa ottelussa.

Ljungskillen kauden yhdeksässä kotipelissä on alle 2,5 maalia nähty vain yhdessä. Tuskin jäädään tänäänkään underiin, joten tämä lienee loistava kohde meidän lapulle.

Värnamo – AFC United

Valinta: Värnamo -0,5 (1,95)

Nämä joukkueet kohtasivat tällä kaudella jo kertaalleen AFC Unitedin kotikentällä, jolloin päädyttiin pistejakoon lopputuloksella 1-1. Tänään pisteistä tasitellaan Värnamossa ja asetelmat ovat aivan erilaiset. Vieraiden peli on viime aikoina tökkinyt kuin ruosteinen mopo ja me hyödynnetään tämä.

Isäntien kerroin on ok ja siksi päätyy meidän lapulle. Eiköhän toivoteta Superettan tervetulleeksi meidän vihjevalikoimaan tällä triplalla, joka tarjoaa rahat takaisin seitsemän kertaisesti.

Aiheeseen liittyvät uutiset