Superpesiksessä tarjolla huippukamppailu PattU – SoJy

Pesäpallo | Vvihjeet.com

Tänään tiistaina miesten Superpesiksessä pelataan kaksi kamppailua, kun Pattijoki kohtaa kotonaan rakkaan vihollisensa Sotkamon ja sarjakärki Joensuun vieraaksi saapuu puolestaan Koskenkorva. Meidän mielenkiintomme kohdistuu illan ehdottomaan huippukamppailuun PattU – SoJy.

Pattijoen Urheilijat – Sotkamon Jymy :

Valinta: X (3,25)

Rännärin pesisstadionilla pelataan tänään huippumielenkiintoinen ja jännittävä ottelu. Jäätävässä tikissä oleva PattU venytti edellisessä ottelussaan Kiteetä vastaan pisteputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi, ja alla on myös puhdas kotivoitto Vimpelistä. Sarjan nelossija ja kotietu on enää kahden pisteen päässä.

Tänään Rännärillä tullaankin näkemään todennäköisesti kauden ennätysyleisö ja todellista pesiskiimaa, kun rakas vihollinen Sotkamo saapuu kylään. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa PattU kävi tekemässä todellisen ryöstön Hiukkaan napaten vakuuttavan suoran 0-2 voiton.

Sotkamon peli ei ole missään nimessä ollut viime aikoina sitä, mitä ennen kautta oletettiin. Joukkueella on ollut vaikeuksia sekä sisäpelissä että etenkin ulkopelissä läpijuoksujen osalta. Joukkue on kuitenkin äärimmäisen kokenut ja rutinoitunut, ja jahtaa vielä tiukasti sarjataulukossa edellä olevia Vimpeliä ja Joensuuta.

Kaiken kaikkiaan ennakkoasetelmat otteluun ovat todella tasaiset, joten lähdemmekin haistelemaan jatkopalloja illan koitokseen. Lapulle ruksataan tänään maltillisella panoksella ristiä varsin hyvällä kertoimella.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset