Superpesiksessä torstain tuliset pelivihjeet!

Pesisvihjeet | Vvihjeet.com

Veikkausvihjeiden liekehtivät pesisvihjeet saavat jatkoa jälleen tänään torstaina, kun Superpesiksessä pelataan kaksi kamppailua. Tiukkaa playoff-asetelmien hakua nähdään Hyvinkäällä, kun Tahko saa vieraakseen Kouvolan Pallonlyöjät. Illan toisessa ottelussa puolestaan Seinäjoen JymyJussit yrittää vielä tavoittaa pleijaripaikkaa sarjajumbo Kankaanpään kustannuksella.

Hyvinkää – Kouvola

Valinta: X (2.50)

Pihkalan pesäpallostadionilla nähdään tänään erittäin tärkeä ottelu Tahkon ja KPL:n välillä. Joukkueet löytyvät sarjasta peräkkäisiltä sijoilta 7 ja 8, eli molemmat ovat tällä hetkellä kiinni pudotuspelipaikoissa. Suora kolmen pisteen voitto nostaisi kuitenkin kummankin joukkueista kotietuun oikeuttavalle 4. sijalle.

Joukkueiden asetelmat kamppailuun ovat todella tasaiset. Lähtökohtaisesti voidaan sanoa, että tämän hetkisten vireystilojen puolesta illalla nähdään taisto sisäpelin ja ulkopelin välillä. Hyvinkää on takonut numerolla 5 lyövän Marko Pelkosen johdolla hurjia juoksumääriä etenkin avaralla kotikentällään, mutta toisaalta ulkopelissä on paljon toivomisen varaa. Kopparipari Teemu NikkanenSami Virto ei ole vakuuttanut.

Kouvola puolestaan on saanut tukittua ulkopelinsä mallikkaaseen kuosiin viime kierroksilla, ja pakettia parantaa entisestään sairastuvalta palanneen ykköslukkari Joni Rytkösen loistavat esitykset viime viikonloppuna Kiteetä vastaan. Kotiutusvastuu on levännyt kuitenkin liikaa nuoren jokerin Ossi Meriläisen harteilla.

Tänä iltana ilmassa tuoksuukin vahvasti jälleen jatkopallot. Hyvinkää saattaa jommalla kummalla jaksolla räväyttää onnistuneiden läpilyöntien ansiosta taululle selvemmätkin lukemat, mutta uskon, että Kouvola onnistuu yhden jakson viemään ulkopelinsä turvin. Lisäksi lämmin ja aurinkoinen sää suosii pomppujoukkue Kouvolaa.

Kankaanpää – Seinäjoki

Valinta: 2 (1.50)

Tämä ottelu ei sen kummempia löpinöitä kaipaa. Kankaanpää on tällä hetkellä sekaisin kuin 50 vuotta vanha lahonnut seinäkello. Edellisessä ottelussa pataan tuli sarjan jumbopaikalta pois nousseelta Koskenkorvalta, ja tätä ennen Hyvinkää takoi KaMaa vastaan 35 juoksua. Ja näin.

Seinäjoella on tänään kaikki pelissä, kun se yrittää tavoittaa viiden pisteen päässä olevaa pudotuspelipaikkaa. Kolmen pisteen voitto on tänään pakollinen, mikään muu ei kelpaa eikä riitä. Superpesiksen yksi tämän hetken kuumimpia numerolla lyöviä kotiuttajia oleva Mikko Vainionpää johdattaa joukkonsa tänään voittoon, ja kerroin 1.50 riittää mainiosti peleihin.

Aiheeseen liittyvät uutiset