Superpesis-finaalit: Mestaruus ratkeaa tänään Saarikentällä!

Superpesis Playoffs | Vvihjeet.com

Viime sunnuntaina tuli kohtalaisen isolla itseluottamuksella hehkutettua sarjan katkaisua Hiukassa Sotkamolle, mutta niin vain Vimpeli kaivoi toisella jaksolla uskomattoman kirivaihteen päälle ja pystyi sotkamolaisen yleisön huutomyrskyssä kääntämään ottelun itselleen supervuorossa. Onhan tämä sarja ollut aivan käsittämätön tähän saakka, ehdottomasti yksi kaikkien aikojen pesiksen finaalisarjoista. Ja se, mitä tänään tapahtuu klo 16 alkaen, on vielä täysi mysteeri. Eeppinen tarina kaipaa enää loppuratkaisua. Vimpeli – Sotkamo. Game 5. Saarikenttä. Pelivihjeet. Olkaa hyvät. 

Sotkamon Jymy – Vimpelin Veto

Valinnat ratkaisevaan finaaliin: 

–> Yli 10,5 juoksua (1.96)

–> Hutunkeiton voittaja: Jani Komulainen (1.65)

Tämä päivä tullaan muistamaan yhtenä suomalaisen seurajoukkueurheilun suurimpina päivinä. Kansallispelimme huikea kausi 2015 ratkeaa tänään Vimpelin Saarikentällä arvoisellaan tavalla, kun rakkaat veriviholliset Vimpeli ja Sotkamo iskevät yhteen, vielä kerran. Koko finaalisarja on ollut täynnä aivan mielettömiä käänteitä ja tunteita, ja tänään se huipentuu todelliseen unelmaotteluun.

Vimpeli teki edellisessä ottelussa ainakin allekirjoittaneen näkemyksen mukaan mahdottomasta mahdollista, sillä mestaruutta jahtaavan Jymyn selättäminen tappioasemasta Hiukassa vaatii todella paljon sisua. Henri Puputin läpilyönti tuon ottelun toisella jaksolla onkin ollut tähän asti sarjan tärkein yksittäinen hetki.

Saarikentälle odotetaan tänään kauden yleisöennätystä, mikä tarkoittaa enemmän katsojia kuin Vimpelin kylän asukasluku. Paineet ovat todella kovat ja se joukkue, kumpi pystyy ne käsittelemään paremmin, voittaa tänään. Läpilyönnit ovat leimanneet vahvasti tätä sarjaa, ja sama trendi tulee todennäköisesti jatkumaan myös tänään. Molemmilla joukkueilla riittää kykyä ja hermoja jatkaa rohkeaa sisäpelisuorittamista.

Kolme neljästä sarjan kamppailusta onkin päättynyt läpäreiden ansiosta yli 10,5 juoksuun, ja tänään lapulle tuikataan sama kohde kovalla 1.96 kertoimella. Toinen huippukohde on lyödä 1.65 kertoimella Jymyn kapteenin Jani Komulaisen voittoa hutunkeitossa. Komulainen on Superpesiksen paras näissä hommissa, eikä tule häviämään Puputille kahta kertaa peräkkäin.

Pöytä on katettu, kohta mennään isosti!

Aiheeseen liittyvät uutiset