Superpesis-finaalit: Pelivihje kolmanteen otteluun!

Superpesis Playoffs | Vvihjeet.com

Viikko tässä ollaan jälleen odoteltu, että tämän syksyn käynnissä oleva Superpesis-spektaakkeli saa jatkoa. Vimpeli ja Sotkamo iskevät yhteen klo 14.00 Saarikentällä voittojen ollessa tasan 1-1. Sana ”värikäs” on liian lievä ilmaisu kuvaamaan kahta ensimmäistä ottelua, ja tässä sarjassa onkin kaikki potentiaali nousta yhdeksi kaikkien aikojen eeppisimmistä pesiksen pudotuspelisarjoista. Pelivihje lauantaille tulee tässä! 

Vimpelin Veto – Sotkamon Jymy

Valinta: X (2.60)

Käynnissä oleva sarja on ollut kerrassaan mieletön jo heti alkumetreistä lähtien. Vimpeli on pystynyt usean vuoden tauon jälkeen osoittamaan, että se pystyy tänä syksynä kamppailemaan Jymyn kanssa aivan tasapäin mestaruudesta. Joukkueen henkinen kantti on paljon kovempi kuin parina edellisenä kautena.

Veto vei ensimmäisen kohtaamisen Saarikentällä puhtaasti 2-0, ja saman tempun teki myös Jymy kotonaan Hiukassa. Toinen osaottelu oli riistäytyä tunteiden osalta pahasti käsistä, ja etenkin Jymyn kapteenin Jani Komulaisen ottelun tuoksinassa laukomia kommentteja on pyöritelty mediassa paljon. Myös tuomarit heittivät oman lusikkansa soppaan parilla käsittämättömällä tuomiolla.

Suoraan sanottuna tänään on ihme, jos tunteet eivät ryöpsähdä puolin ja toisin uudemman kerran. Niin kova lataus tulee olemaan sarjan kolmannessa matsissa, ja käytännössä ihan kaikki on mahdollista. Kumpikaan joukkue ei missään nimessä halua hävitä tänään, joten ilmassa tuoksuu vahvasti jatkopallot, joita ei ihme kyllä tässä finaalisarjassa olla vielä nähty.

Molemmat joukkueet ovat nyt ensimmäisissä peleissä sovitelleet askelmerkkinsä kohdilleen, ja tänään tullaankin todennäköisesti näkemään huikean tasainen ottelu. Kerroin 2.60 riittää mainiosti rustaamaan vetolapuille pesissyksyltä tuoksuvan ristin.

Aiheeseen liittyvät uutiset