Superpesis Playoffs: Jyväskylä – Kouvola, Game 5

Superpesis Playoffs | Vvihjeet.com

Eilinen Superpesis-kierros jäi vihjeiden osalta väliin, mutta tänään palataan jälleen sorvin ääreen! Edellisen kerran lauantaina vedettiin hienosti kaksi vihjattua underia kotiin yhteiskertoimella 3.50, joten tuosta on hyvä jatkaa tänään. Eilisellä kierroksella Vimpeli katkaisi sarjan PattU:a vastaan kotiutuslyöntikilpailussa, ja Kouvola puolestaan onnistui vakuuttavan esityksen jälkeen viemään sarjan Kiriä vastaan ratkaisevaan 5. peliin, joka pelataan tänään Hippoksella.

Jyväskylän Kiri – Kouvolan Pallonlyöjät

Valinta: ML 2 (1.62)

Kirin ja KPL:n välinen sarja on ollut todella tasainen ja tunteikas. Sarjassa on nähty paljon upeita venymisiä ja taisteluvoittoja. Tänään sarja ratkeaa Hippoksella ennakkomme mukaisesti huippujännittävässä viidennessä matsissa.

Sarjan ottelutahti on ollut hurja, sillä molemmilla joukkueilla on tänään edessään peräti kuudes peli viimeiseen kahdeksaan päivään. Tämä alkoi näkymään Kirin otteissa jo eilen Kouvolassa, eivätkä jyväskyläläiset pysyneet paremmassa terveystilanteessa olevan KPL:n perässä lukemin 2-0 (8-2, 3-1) päättyneessä ottelussa.

Kirin lukkaritilanne on herättänyt paljon kysymyksiä sarjan aikana, ja tämänpäiväinenkin lukkari ratkeaa vasta kokoonpanojen ilmestyessä. Jyväskylän 2. pelinjohtaja Juhani Lehtimäki pelasi perjantain kolmannessa ottelussa Hippoksella unelmapelin häärättyään lautasen ääressä ensimmäisen kerran sitten vuoden 2011. Eiliseen otteluun lukkariksi palasi kuitenkin loukkaantumisista kärsinyt Jani Karppanen.

Kiriltä on tänään hyvin todennäköisesti sivussa jälleen Perttu Hautala, ja lisäksi Kimmo Carlson sekä Atte Vatanen pelaavat puolikuntoisina. Kiri on kuitenkin osoittanut sarjan aikana huimaa venymiskykyä pelaten erittäin repaleisena jo muutenkin laajemman materiaalin omaavaa Kouvolaa vastaan.

Kouvola oli eilen lähes suvereeni, ja palautumisaika tämän illan otteluun on lyhyt, joten KPL on tänään ennakkosuosikki Kirin kotiedusta huolimatta. Uskonkin, että Kirin taistelu ei tänään riitä, vaan Kopla tulee etenemään välieriin Vimpeliä vastaan. ML-kerroin 1.62 tähän kohteeseen on pelaamisen arvoinen tarjous.

Aiheeseen liittyvät uutiset