Superpesis Playoffs: Vihjeet lauantain välieriin!

Superpesis | Vvihjeet.com

Superpesiksen molemmat välieräsarjat on nyt polkaistu käyntiin, joten homma on hyvässä vauhdissa. Pelit jatkuvat kuitenkin jo tänään, kun toiset osaottelut pelataan Sotkamossa ja Jyväskylässä. Huikeita matseja on jälleen tiedossa, ja pelivihjeet lauantain kunniaksi tulevat tässä!

Sotkamon Jymy – Joensuun Maila

Valinta: X (2.85)

Jymy kävi torstaina tekemässä mahtavan ryöstön Mehtimäelle tuoden tuliaisina kotiedun mukanaan Kainuuseen. Lukemin 0-1 (2-3, 2-2) päättynyt ottelu oli ennakko-odotusten mukaisesti todella tasainen ja vähäjuoksuinen molempien ulkokenttien osoittaessa varmoja otteita.

Ensimmäisen jakson, ja samalla oikeastaan koko ottelun, ratkaisuhetki nähtiin Sotkamon toisen vuoroparin tasoittavassa lyöntivuorossa, jossa Jymyn jokeriässä Roope Korhonen tinttasi viimeisellä lyönnillään kahden palon ajolähdössä unelmapommin takakentän kakkoskulmasta läpi, tuloksena kaksi juoksua.

Tänään ottelusarja saapuu Sapsojärven rannalle Hiukkaan, ja JoMa tulee matsiin varmasti ärsytettynä. Jymy onnistui loistavasti pelanneen lukkari Toni Kohosen johdolla hyydyttämään JoMan tilanteiden rakentelua etenkin toisen jakson alussa, joten joensuulaisten tuleekin vielä terävöittää sisäpeliään piirun verran.

Jo ensimmäisessä ottelussa jatkopalloille päätyminen oli hyvin lähellä, ja tänään uskonkin siihen, ettei kaksi jaksoa tule riittämään ottelun ratkaisuun. Pienten marginaalien johdosta tasurin todennäköisyys on todella suuri, joten tänään lapulle kelpaa mainiosti pudotuspeliristi kovalla kertoimella 2.85. Ottelu tulee olemaan hyvin todennäköisesti jälleen vähäjuoksuinen, joten myös underin kerrointa on syytä tarkkailla kertoimien ilmestyttyä.

Jyväskylän Kiri – Vimpelin Veto

Valinta: Ei peliä – vielä. 

Eilisessä avausmatsissa Veto otti alusta alkaen isännän otteet ja näytti Kirille kuka on Saarikentän herra ja hidalgo. Vimpeli myllytti jyväskyläläisiä lopulta rumin lukemin 2-0 (5-0, 12-2), ja sekaan mahtui mm. kolme kunnarin arvoista iskua.

Tasoero sarjan avauksessa oli jopa odotettuakin isompi, ja onkin vaikea nähdä, että Kiri toipuisi eilisestä tarpeeksi nopeasti tämän päivän peliin. Lisää synkkiä pilviä Kirin taivaalle toi jokeri Jukka Latvalan loukkaantuminen ottelun aikana, eikä mies todennäköisesti pysty tänään pelaamaan.

Vimpelin voitto tänään Hippoksella on hyvin todennäköinen, mutta Vedon kerroin on painettu niin alas, ettei pelaaminen houkuta. Matsissa onkin syytä odottaa juoksumääriin liittyvien kertoimien ilmestymistä, sillä eilisen ottelun perusteella Veto on hurjassa lyöntikunnossa. Joukkue onnistui kotiutuksissaan 16/19 kertaa, eikä Kirin ulkopeli ole parhaassa tikissä, joten overin iskeminen lapulle houkuttaisi.

Aiheeseen liittyvät uutiset