Superpesis tänään: Jyväskylä – Hyvinkää

Pesäpallo | Vvihjeet.com

Superpesiksessä pelataan tänään yksi kamppailu, kun kultaakin kalliimmista pisteistä Hippoksella taistelevat Jyväskylän Kiri ja Hyvinkään Tahko. Veikkausvihjeiden oma von PesisYanar palaa jälleen sorvin ääreen viikonlopun breikin jälkeen, ja tarkoituksena onkin jatkaa viime viikolta tuttua kovaa osumaputkea.

Jyväskylän Kiri – Hyvinkään Tahko

Valinta: 2 (2.50) / ML 2 (1.68)

Runkosarjan loppu lähestyy, eikä edelleenkään voi tarpeeksi korostaa näiden keskikastin joukkueiden välisten otteluiden tärkeyttä. Hyvinkää löytyy tällä hetkellä sarjasta sijalta 6, ja Jyväskylä puolestaan majailee pykälää alempana tasapisteissä Tahkon kanssa. Käytännössä molemmille joukkueille mikä tahansa sijoista 4-8 on edelleen mahdollista, kun runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua.

Kiri ja Tahko ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa, ja jokaisella kerralla vierasjoukkue on poistunut kentältä voittajana. Tänään uskotaan vahvasti siihen, että kyseinen putki jatkuu.

Jyväskylä on kadottanut alkukauden hyvän otteensa täysin, ja takana onkin peräti viiden ottelun tappioputki, joten tilanne on varsin huolestuttava tulevia pleijareita ajatellen. Edellisessä ottelussa Kiri taipui vieraissa Alajärvelle suorastaan luokattoman esityksen jälkeen 2-0. Kokoonpanosta puuttuu edelleen tärkeä koppari Pasi Rajala, ja kärjen osalta Kimmo Carlson pelaa enemmän tai vähemmän puolikuntoisena loukkaantumisen jäljiltä.

Tahko on puolestaan tällä hetkellä yksi Superin kuumimmista joukkueista, sillä pisteitä se on onnistunut keräämään viidestä edellisestä ottelusta. Numerolla 5 lyövän Marko Pelkosen johdolla joukkue on äitynyt kovaan sisäpelivireeseen, ja tämä yhdistettynä Kirin haparoivaan ulkopeliin onkin yksi tämän illan ratkaisutekijöistä.

Lapulle voi tänään hyvillä mielin iskeä suorastaan yllättävän kovalla 2.50 kertoimella suoraa vierasvoittoa. Myös Tahkon moneyline-voitto kertoimella 1.68 riittää mainiosti isommallakin panoksella peleihin tuikattavaksi.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset