Superpesis tänään: Kitee-Seinäjoki

Superpesis | Vvihjeet.com

Kiteellä käydään keskiviikkoiltana tärkeä kamppailu sarjapisteistä, kun Seinäjoen JymyJussit saapuu sarjassa seitsemäntenä olevan Kiteen Pallon vieraaksi. JymyJussit majailee sarjassa kaksi pykälää alempana neljän pisteen päässä, tosin yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Ottelusta on luvassa äärimmäisen tiukka vääntö. KiPa on pelannut viime otteluissa huonosti ja takana onkin kolmen pelin tappioputki – tosin vastassa ovat olleet Alajärven lisäksi sarjan kärkijoukkueet Sotkamo ja Joensuu. JymyJussit puolestaan ovat voittaneet kaksi edellistä otteluaan Raahea ja Kankaanpäätä vastaan.

Kauden aiemmassa kohtaamisessa Seinäjoki voitti Kiteen tiukan taiston jälkeen 2-1, ja tänäänkin lähdemme kertoimien perässä hakemaan vastaavanlaista tulosta. Seinäjoki ei ole vielä lunastanut sille asetettuja odotuksia tällä kaudella, joten sillä riittääkin nälkää näyttää joukkueen todellinen taso.

Kitee on arvioitu kertoimissa kotiedusta huolimatta hieman liian suureksi ennakkosuosikiksi, joten tasaisessa ottelussa Seinäjoki on viisaampi pelivalinta. Luotetaan siihen, että JymyJussien Jukka-Pekka Vainionpään tykki laulaa ja voitto irtoaa viimeistään kotiutuslyönneillä. Lapulle siis Seinäjoki ML kertoimella 2.45.

Aiheeseen liittyvät uutiset