Superpesis: Torstain 30.7. vihjeet!

Superpesis | Vvihjeet.com

Miesten Superpesis-kierros tarjoaa tänään kaksi ottelua, kun Sotkamo kohtaa kotonaan Raahen ja Hyvinkää puolestaan Kankaanpään. Ennakkoon sekä SoJy että Tahko ovat vahvoja ennakkosuosikkeja, ja tämä näkyy myös kerroinasettelussa. Tämän takia suuntaammekin katseet Sotkamoon ja kohtalaisen alas vedettyyn juoksujen over-rajaan.

Mistä tietää, että syksy on lähestymässä? Siitä, että Jymyn Roope Korhosen kanuuna alkaa napsua kenttään yhä tiuhemmalla tahdilla ottelusta toiseen. Edellisessä matsissa Kiriä vastaan ”Roberto” naulasi yhden kunnarin kylkeen 5 tavallista, ja toi näiden lisäksi kaksi juoksua itse. Seitsemästä kotiutusyrityksestä kuusi toi pisteen kotiin. Ei huono.

Tänään Hiukan pesäpallostadionilla pelataan aurinkoisessa yli 20 asteen kesäkelissä, joten lyöntikeli on mitä mainioin. Sotkamo on saanut sisäpeliään R. Korhosen johdolla vihdoin kuosiin, joten edellisessä ottelussa alkanut juoksujuhla tulee hyvin todennäköisesti jatkumaan.

Myös vierailija PattU on osoittanut viime aikoina hyvää lyöntikuntoa. Esimerkiksi sunnuntaina joukkue takoi 11 juoksua Vimpelin kaatuessa puhtaasti 2-0. Sääolosuhteet, kuiva kenttä ja suhteellisen alhainen over-raja houkuttelevatkin iskemään tämän illan kohteeseen vetolapulle Yli 11,5 juoksua kertoimella 1.72.

Aiheeseen liittyvät uutiset