Taas mennään veljet – UCL-karsinnat tarjoaa tämän kierroksen!

Mestarien liigan karsinnat | Vvihjeet.com

On kyllä ihan pakko vähän vielä hehkuttaa sitä, kuinka on viimeisen viikon aikana osuttu futiksissa maaliin lähes poikkeuksetta, Siitä on hyvä jatkaa tänään, kun seuraava Mestarien liigan karsintavaihe polkaistaan käyntiin. Paljon löytyy pelattavaa, mutta etsitään ne parhaat pois!

Aloitetaan betsit tanskalaisen Midtjyllandin ja Kyproslaisen APOEL:in välisellä kohtaamisella. Midtjylland selvitti tiensä tälle kierrokselle pudottamalla gibraltarlaisen Lincolnin yhteismaalein 3-0. APOEL:in tie jatkopeleihin ei ollutkaan aivan yhtä selvä, kun vierasmaalin turvaamana se meni jatkoon makedonialaista Vardaria vastaan.

Ensimmäinen ottelu pelataan siis Tanskassa ja kertoimien pohjalta Midtjylland on ennakkosuosikki. Tähän uskotaan myös täällä samoin kuin siihen, että maaleja tuskin kauheasti pelissä tullaan näkemään.

Midtjylland -0,5 (2,01)

Alle 2,5 maalia (1,54)

Seuraavassa kohteessa hypätään Ateenaan ja Panathinaikoksen kamppailuun Club Bruggea vastaan. Moni muistaa Bruggen varmasti viime kauden Eurooppaliigan lohkovaiheesta, kun belgialaiset pelasivat samassa lohkossa HJK:n kanssa. Nämä kaksi joukkuetta kohtasivat ystävyysottelussa tämän kuun alussa jolloin Brugge oli parempi maalein 2-1. Kuitenkaan suurempia johtopäätöksiä tästä ei kannata vetää.

Luotan tänään selkeään kotietuun ja uskon vahvasti, että Panathinaikos hoitaa oman osuutensa kotona. Varovaista peliä lienee tässäkin parissa tiedossa, joten underit lisäksi tiskiin aiemman kohteen tavoin.

Panathinaikos -0,5 (2,45)

Alle 2,5 maalia (1,58)

Aiheeseen liittyvät uutiset