Taavin Tärpit: 2017 viimeinen major-turnaus!

Taavin Tärpit keskittyvät tällä viikolla viheriöille. Valioliiga alkaa perjantaina ja golfin kauden viimeinen major alkaa torstaina. Valioliigasta enemmän juttua meidän Valioliigaennakoissa ja golfista muutama vetovihje tälle viikolle tämän artikkelin lopussa!

Taavin Tärpit viikolle 32

Tiistai 8.8.

klo 21.45 Real Madrid – Manchester United (UEFA Super Cup)

Mestarien liigan voittanut Real Madrid kohtaa Eurooppa-liigan mestarin, Manchester Unitedin!

Torstai 10.8.

PGA Championship

Kauden neljäs ja viimeinen major-turnaus pelataan Yhdysvalloissa, Quail Hollow:ssa!

Perjantai 11.8.

klo 18.30 TPS – Honka (Ykkönen)

Ykkösen kärkikaksikko kohtaa Turussa!

klo 20.00 Malmö – Kalmar (Allsvenskan)

Allsvenskania dominoiva Malmö saa vieraakseen juuri kuuden ottelun vierastappioputken katkaisseen Kalmarin!

klo 21.45 Arsenal – Leicester (Valioliiga)

Valioliiga potkaistaan käyntiin perjantaina, kun Arsenal lähtee tavoittelemaan neljättä sijaa ja Leicester yrittää säilyä Valioliigassa!

Taavin vedonlyöntitärppi viikolle 32

PGA Championship

Valinnat:

  • Brooks Koepka Top 5 (Coolbet: 6,75)
  • Thomas Pieters Top 10 (Coolbet: 5,50)
  • Tony Finau Top 20 (Coolbet: 5,55)

Kauden viimeinen major-turnaus pelataan Pohjois-Carolinassa, Quail Hollow:n kentällä. Kisan ehdoton voittajasuosikki on Rory McIlroy, joka on aikaisemmin ollut lähes pitelemätön juurikin Quail Hollow:ssa. Loistavaa kautta pelaava Jordan Spieth lähtee hakemaan neljättä major-voittoaan PGA Championshipissa ja mikäli mies voittaa, on hän nuorin pelaaja, joka on pystynyt voittamaan kaikki neljä major-turnausta.

McIlroyn ja Spiethin perässä tulevat japanilainen Hideki Matsuyama ja jenkki Rickie Fowler, jotka kumpainenkin jahtaavat uransa ensimmäistä majoria. Jos näistä kahdesta miehestä pitäisi valita toinen, oma veikkaukseni kärkikahinoihin olisi Fowler, joka on pärjännyt Quail Hollow kentällä aikaisemminkin.

Sitten itse varsinaisiin veikkauksiin. Poimin Top 5-, 10- ja 20-sijoille pelattavat kohteet ja kaikkia heitä yhdistää pitkät lyönnit. Quail Hollow:n kenttä suosinee pitkälle lyöviä ”pommittajia”, joten U.S. Openin voittanut Koepka on erinomainen valinta kärkiviisikkoon. Top 10-sijoitusta lähdetään hakemaan belgialaisella Thomas Pietersillä ja Tony Finauta voivat teistä rohkeimmat pelata myös Top 10-sijoille. Itse lähden Finaun kanssa varovasti liikkeelle Top 20-sijoituksella.

Taavin Tärpit talteen Coolbetilla!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset