Taavin Tärpit: Huippufutista ympäri Eurooppaa!

Taavin Tärpit painottuvat tällä viikolla viikonlopulle, sillä jalkapallon pääsarjoissa pelataan huippuotteluita ympäri Eurooppaa. Liigan ja KHL:n pudotuspelit jatkuvat ja parhaillaan väännetään Liigassa neljänsiä otteluita puolivälieristä. 

Taavin Tärpit viikolle 13

Tiistai 28.3.

klo 21.45 Sheffield Utd – Millwall (League One)

Brittifutista aidoimmillaan, kun Sheffield Utd isännöi Millwallia Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

klo 21.45 Wimbledon – Rochdale (League One)

Rochdale on yltynyt hyvään vireeseen ja Wimbledoniin voi lähteä haistelemaan vierasvoittoa. Sheffieldin kotivoitto + Rochdale/Draw on myös oikein toimiva tupla tiistai-iltaan.

Keskiviikko 29.3.

klo 18.30 JYP – HPK (Liiga)

Sarja mahdollisesti katkolla jos Kerho on onnistunut voittamaan kotonaan.

klo 18.30 Tappara – Ilves (Liiga)

Kuten odotettua tämä on ehdottomasti mielenkiintoisin pudotuspelipari. Sarja tuskin katkeaa vielä vaikka se katkolla olisi, sillä eiköhän tätä herkkua nähdä seitsemän ottelun verran.

klo 20.00 Kristianstad – Alingsås (Handbollsligan)

Kotikentällään tällä kaudella voittamaton sarjakärki saa vastaansa sarjanelosen Alingsåsin. Viimeksi 2013 Kristianstadissa voittanut Alingsås joutuu palaamaan tälläkin kertaa vieraspelistä kotiin tyhjin käsin.

 

Torstai 30.3.

klo 19.00 Roskilde – Skive (Tanskan 1. divisioona)

Neljän ottelun voittoputkessa viilettävä sarjakakkonen Skive saapuu Roskilden vieraaksi. Vierasvoitto on hyvä haku tähän otteluun.

Lauantai 1.4.

klo 14.30 Liverpool – Everton (Valioliiga)

Merseysiden derby aloittaa Valioliigan kierroksen 30.

klo 16.30 Schalke – Dortmund (Bundesliga)

Dortmund taistelee suorasta paikasta Mestarien liigan lohkovaiheeseen ja Schalke pyrkii kirimään Eurooppa-liigan karsintoihin.

klo 22.30 Benfica – FC Porto (Primeira Liga)

Tämän ottelun voittaja ottaa ison askeleen kohti Portugalin mestaruutta. Benfica ei ole hävinnyt kotonaan tällä kaudella kertaakaan ja kahdesti joukkue on joutunut tyytymään vain tasapeliin.

 

Sunnuntai 2.4.

klo 15.30 Ajax – Feyenoord (Eredivisie)

Eredivisien ykkönen ja kakkonen kohtaavat Amsterdamissa. Itse laitan lapulle Ajaxia, koska joukkue on voittanut kotonaan 6 edellistä otteluaan kaikki kilpailut huomioiden. Feyenoord on pystynyt voittamaan Ajaxin viimeksi vieraskentällä 2005 ja kahdesti joukkueet ovat pelanneet tasan. 13 edellisestä ottelusta kotonaan Feyenoordia vastaan Ajaxilla 10 voittoa.

klo 18.00 Arsenal – Manchester City (Valioliiga)

Arsenal tarvitsee kipeästi voittoa eikä vierailijoillakaan ole varaa hävitä. Lapulle laitetaan ainakin btts.

klo 21.45 Napoli – Juventus (Serie A)

Serie A:n kärkikamppailu! Napoli haastaa sarjakärki Juventuksen, jolle vierailut Napolissa eivät ole olleet helppoja.

Taavin vedonlyöntitärpit viikolle 13

1.4. Liverpool – Everton

Valinta: Maalien määrä yli 2,5

Liverpoolin kannattajille tämä(kin) kausi on ollut aikamoista vuoristorataa, sillä joukkue yltää loistaviin suorituksiin kärkijoukkueita vastaan, mutta seuraavaksi saattaakin tullu turpaan putoamiskamppailua käyvältä ”pubijengiltä”. Maaleja Pool on jokatapauksessa onnistunut tekemään ja kotiotteluissaan tehtyjen maalien keskiarvo onkin tällä kaudella 2,5.

Everton menetti maaottelutauolla puolustajansa Seamus Colemanin, kun irkun jalka meni halki, poikki ja pinoon Neil Taylorin viikatteesta. Tämä ei voi olla heikentämättä sinisten puolustusta, joka taasen mahdollistaa Poolin hyökkääjien osumisen ottelussa. Nollille Everton ei tule jäämään, sillä hirmu iskussa oleva Romelu Lukaku käy nakkaamassa sen yhden pakollisen Poolin verkkoon.

1.4. Schalke – Dortmund

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin

Dortmund on tehnyt maalin 16 perättäisessä Bundesliga ottelussaan ja Schalke on onnistunut maalinteossa kuudessa perättäisessä ottelussa. Joukkueiden keskinäisissä otteluissa molemmat joukkueet ovat tehneet maalin viidessä edellisessä kohtaamisessa Schalken kotikentällä. Nyt luotetaan historiaan ja laitetaan btts lapulle.

Taavin Tärpit talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset