Taavin Tärpit: Markkanen Madness!

Taavin Tärpit poimii tälle viikolle ilman muuta rapakon takana yliopistokoripalloa pelaavan Lauri Markkasen. Muutakin on luvassa, kuten Liigassa alkavat pudotuspelit ja kyllä nyt ne vasta alkavat. Viime viikolla pelattuja Fair Play -pudotuspelejä en laske oikeiksi pudotuspeleiksi. Jalkapallon MM-karsinnat jatkuvat, joten eiköhän niitäkin pidä tutkailla.

Taavin Tärpit viikolle 12

Tiistai 21.3.

klo 18.30 Tappara – Ilves (Liiga)

Täydellinen pudotuspelipari! Porkkanapöksyt ja tupsukorvat aloittavat taistelunsa Mansen herruudesta ja siinä sivussa tavoitellaan Kanada-maljaa.

klo 18.30 TPS – HIFK (Liiga)

Perinteinen Turku vastaan Helsinki asetelma maistuu aina pudotuspeleissä!

klo 18.30 Welhot – Karhut (Divari)

Salibandyn Divarissa alkaa taistelu noususta Salibandyliigaan, kun Divarin runkosarjan 1. ja 2. kohtaavat Divarin finaaleissa.

Keskiviikko 22.3.

klo 18.30 JYP – HPK (Liiga)

Olisiko Kerhosta yllättäjäksi tässä otteluparissa? Hämeenlinnassa odotetaan ainakin ORANSSIA KEVÄTTÄ!

klo 18.30 KalPa – Pelicans (Liiga)

Kierot savolaiset saavat vastaansa pelikaanit. KalPa etenee jatkoon, mutta Pelicans ei tule päästämään savolaisia helpolla.

Torstai 23.3.

klo 18.30 Pietari SKA – Lokomotiv Jaroslav (KHL)

KHL:n pudotuspelit jatkuvat konferenssifinaaleilla. Lokomotiv onnistui raivaamaan tieltään runkosarjan voittaneen Moskovan TsSKA:n. Pystyykö se kaatamaan toisen jättiläisen?

 

 

Perjantai 24.3.

klo 04.00 Arizona – Xavier (NCAA)

Lauri Markkasen Arizona kohtaa Xavierin. Yhdeksi turnauksen voittajasuosikiksi lukeutuva Arizona on otteluparin ehdoton suosikki, mutta joukkue tarvitsee jälleen Markkasen huimia suorituksia edetäkseen kahdeksan parhaan joukkoon.

klo 16.00 Magnitogorsk – Ak Bars Kazan (KHL)

KHL:n itäisen konferenssin finaaleissa kohtaavat viime kauden mestari Magnitogorsk ja yllättäjä Ak Bars Kazan.

klo 19.00 Turkki – Suomi (MM-karsinta)

Huuhkajien surullisesti alkanut matka kohti jalkapallon MM-kisoja jatkuu vierasottelulla Turkkia vastaan.

Sunnuntai 26.3.

klo 19.30 Detroit Red Wings – Minnesota Wild (NHL)

Prime Time lätkää ja ruudussa koko Suomen Finnesota!

 

Taavin vedonlyöntitärpit viikolle 12

23.3. Pietarin SKA – Lokomotiv Jaroslav

Valinta: Vierasjoukkueen maalit alle 1,5 (Coolbet: 1,97) 

Pietarin jättiläiset ovat edenneet odotetusti läntisen konferenssin finaaleihin ja tähtirinnat saavat vastaansa Lokomotiv Jaroslavin. SKA ei ole mielestäni niin hyvä joukkue kuin Lokomotivin tiputtama Moskovan TsSKA, mutta pietarilaisten hyökkäys on erinomainen. Runkosarjassa pietarilaisten hyökkäys toimi myös Lokomotivia vastaan.

Lokomotivin ase on hyvä puolustus ja jäätävällä prosentilla toimiva hyökkäys. Vaikeaa tämä tulee kuitenkin olemaan varsinkin Pietarissa. Uskon SKA:n vahvaan esitykseen kotona ja Lokomotiv tuskin pääsee maaleilla juhlimaan.

24.3. Arizona – Xavier

Valinta: Arizona -7,5 (Coolbet: 1,91) 

Ennakkosuosikki Arizona kohtaa heikoiten sijoitetun joukkueen ottelussaan kuudentoista parhaan joukossa. Lauri Markkanen on ollut joukkueensa selkäranka ja miksei suomalainen jatkaisi loistavia otteitaan myös tässä ottelussa. Kahdeksan korin voiton ei pitäisi Arizonalle tuottaa ongelmia, joten laitetaan Arizona tasoituksella lapulle ja uskotaan Markkasen kirjoittavan jälleen historiaa suomalaisessa koripalloilussa.

Taavin Tärpit talteen Coolbetilla!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset