Taavin Tärpit: Menossa tapahtumarikas viikko!

Taavin Tärpit ovat tällä viikolla positiivisen ongelman edessä, sillä tarjolla on vaikka ja mitä! Susijengin taival jatkuu Eurobasketissa, jalkapallosarjat palaavat maaottelutauolta takaisin normaaliin rytmiin, jääkiekkosarjat alkavat Suomessa, Sveitsissä ja Saksassa, sekä sunnuntai-iltojen krapuloihin helpotusta tuo NFL!

Taavin Tärpit viikolle 36

Keskiviikko 6.9.

klo 19.30 Spartak Moskova – Jokerit (KHL)

Ville Lajunen kohtaa vanhat joukkuekaverinsa Spartakin paidassa!

klo 20.45 Suomi – Islanti (Eurobasket)

Susijengin viimeinen matsi kotiyleisön edessä!

Perjantai 8.9.

klo 03.30 New England Patriots – Kansas City Chiefs (NFL)

Pats lähtee puolustamaan viime kauden Super Bowlia!

klo 18.30 Ilves – Tappara (Liiga)

Liiga-kausi käynnistyy ja Tampereella päästään nauttimaan heti paikalliskamppailusta!

klo 21.15 Hobro – Sonderjyske (Superliga)

Jatkaako Hobro kotonaan voittamattomana?

Lauantai 9.9.

klo 12.30 Kunlun – Jokerit (KHL)

Lauantain sportit käynnistetään KHL-ottelulla!

klo 14.30 Manchester City – Liverpool (Valioliiga)

City kohtaa hurjassa vireessä olevan Poolin!

klo 19.30 Stoke – Manchester United (Valioliiga)

Onko Stoke ensimmäinen joukkue, joka saa Unitedilta pisteitä tai onnistuu edes maalinteossa punaisia vastaan?

Taavin vedonlyöntitärpit viikolle 36

6.9. Spartak Moskova – Jokerit

Valinnat: Maalit alle 4,5 (Coolbet: 1,93)

Tälle kaudelle vahvistunut Moskovan Spartak isännöi Jokereita, joille Moskovassa pelattava ottelu on jo viides vierasottelu putkeen. Ainakin meidän suomalaisten mielestä Spartakin kovin vahvistus on Jokereissa viime kaudet pelannut Ville Lajunen, joka on kieltämättä hyvä puolustaja KHL:ään. 

Mielenkiintoisin pelaaja Spartakin riveissä on kuitenkin Alexander Khokhlachev, joka pelasi viime kaudella Pietarin SKA:ssa. Khokhlachev on ollut tähän mennessä Spartakin tehokkain hyökkääjä tehoilla 3+2. Venäläisen kanssa kakkosketjussa viilettävät jenkki Ryan Stoa ja nuori Vyacheslav Leshchenko.

Stoa paukutti viime kaudella KHL:ssä 22 maalia ja mikäli tämän ketjun peli loksahtaa kunnolla paikoilleen, on Spartakin valmentajalla käsissään erittäin vaarallinen hyökkäysketju. Jokerit pelissä ei kuitenkaan tulla maaleilla juhlimaan, mutta Leshchenkon maali kertoimella 4,5 ja Khokhlachevin pisteet o0,5 kertoimella 2,44 ovat silti hyviä kohteita.

Ryan Zapolski aloittaa Jokereitten maalilla ja jenkkimolari on ollut loistava tolppien välissä kauden alussa. Miehen taakse on mennyt kolmessa ottelussa vain neljä maalia ja Spartakin maalinteko on tökkinyt, en usko ainakaan Jokereitten verkon heiluvan ottelussa kahta kertaa enempää. Spartak on onnistunut kohtalaisesti puolustamaan omaa maaliaan, joten odotetaan ottelusta kokonaisuudessaan vähämaalista eli Jokerit hakee vierasvoiton Moskovasta lukemin 1-3.

9.9. Manchester City – Liverpool

Valinnat: Liverpool/Draw (Coolbet: 1,98)

Tämän kohteen perustelut pidetään lyhyinä, sillä ne ovat varsin selkeät. City on ottelussa mielestäni liioiteltu ennakkosuosikki ja Liverpool on erittäin kovassa iskussa. Cityn pelaajat ovat matkustaneet maaottelutauolla enemmän kuin Poolin pelaajat, joten mielestäni myös tämä seikka tasaa puntteja. Viimeiseksi se fakta, ettei City ole voittanut Poolia kertaakaan edellisissä kuudessa kohtaamisessa ja edellinen voitto Cityllä on Poolista elokuulta 2014.

Taavin Tärpit talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset