Taavin Tärpit: Nuoret pistävät Buffalon sekaisin!

Taavin Tärpit vielä viimeisen kerran vuosimallina 2017. Vuoden viimeisissä tärpeissä tietenkin nuorten MM-jääkiekkoa Buffalosta, tuttua ja turvallista Valioliigaa, koripalloa ja isketään soppaan vielä lisämausteeksi jenkkifutista!

Taavin Tärpit viikolle 52

Perjantai 29.12.

klo 22.00 Kanada U20 – USA U20 (U20 MM-kisat)

Historiallinen jääkiekon MM-tasolla pelattava ulkoilmaottelu!

Lauantai 30.12.

klo 02.30 Toronto Raptors – Atlanta Hawks (NBA)

Venyttääkö Raptors kotivoittojensa putken jo yhteentoista otteluun?

klo 17.00 Newcastle – Brighton (Valioliiga)

Brightonin edellisestä maalista on kulunut jo 481 minuuttia!

klo 23.00 Suomi U20 – Slovakia U20 (U20 MM-kisat)

Jatkaako Slovakia yllätyksiä?

Sunnuntai 31.12.

klo 20.00 Pittsburgh Steelers – Cleveland Browns (NFL)

Brownsien viimeinen mahdollisuus voittoon tällä kaudella!

klo 23.00 USA U20 – Suomi U20 (U20 MM-kisat)

Vuosi vaihtuu Pikku-Leijonia kannustaessa!

Taavin vedonlyöntitärpit viikolle 52

29.12. Kanada U20 – USA U20

Valinnat: Maalit u5,5 (Coolbet: 2,36)

U20 jääkiekon MM-kisoissa pelataan historiallinen ulkoilmaottelu, kun Kanada ja USA kohtaavat Buffalo Billsien New Era Fieldillä. Buffaloon on luvattu noin kymmenen astetta pakkasta, mutta lumisateen mahdollisuus on pelin aikana olemassa.

Kanada on voittanut molemmat ottelunsa meneillään olevissa kisoissa, kun ensimmäisessä ottelussa kaatui Suomi ja toisessa ottelussaan Kanada nöyryytti Slovakian numeroin 6-0. Kanadan puolustus ja varsinkin maalivahti Carter Hart on ollut jälleen vakuuttava.

Edellisten U20 MM-kisojen paras maalivahti oli ehdottomasti USA:n Joseph Woll, joka on pelannut maalissa USA:n molemmissa otteluissa myös tämän vuoden kisoissa. Mahdollisesti hankalat sääolosuhteet ja kaksi hyvää maalivahtia puhuvat mielestäni underin puolesta, joten alle 5,5 maalia lapulle.

30.12. Toronto Raptors – Atlanta Hawks 

Valinnat: Atlanta Hawks +10,5 (Coolbet: 2,03)

Toronto Raptors on voittanut kotikentällään kymmenen ottelua putkeen, mutta nyt joukkueella on takanaan kaksi tappiota vieraissa. Hawks on ollut vaikea vastustaja Raptorseille Torontossa tai ainakin jos Hawkseille antaa kymmenen pisteen etumatkan.

Hawks on yksi NBA:n surkeimmista vierasjoukkueista, mutta nyt Hawks lähtee Torontoon kaksi kotiottelua takataskussaan. Edellisen vierasottelunsa Torontossa Hawks voitti ja viimeisen kahden vuoden aikana näiden kahden joukkueen kohtaamiset ovat olleet Torontossa tiukkoja vääntöjä. Hawksien +10,5 antaa mukavan kertoimen, joten pakko se on laittaa lapulle.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset