Taavin Tärpit: Pudotuspelit osa 2!

Taavin Tärpit poimivat tällä viikolla itseoikeutetusti listoilleen pudotuspelejä sillä niitä pelataan nyt lajissa kuin lajissa ja ympäri maailman. Yritetään änkeä mukaan muutakin kuin pudotuspelejä kuten esimerkiksi koripalloa rapakon takaa.

Taavin Tärpit viikolle 15

Tiistai 11.4.

klo 05.30 Golden State Warriors – Utah Jazz (NBA)

NBA:n runkosarja lähenee loppuaan, mutta GSW:n voittoputki näyttää vain jatkuvan. GSW on parhaillaan 14 ottelun mittaisessa voittoputkessa.

klo 21.45 Dortmund – Monaco (UCL)

Onko Monacosta yllättämään vieraissa?

klo 21.45 Juventus – Barcelona (UCL)

Kahden jättiläisen kohtaaminen, jossa mielestäni Juventus on hienoinen ennakkosuosikki.

Keskiviikko 12.4.

klo 21.45 Atletico Madrid – Leicester (UCL)

La Ligassa tärkeän tasurin Madridin derbystä taistellut Tico saa vastaansa Eurooppaa valloittavat Ketut!

klo 21.45 Bayern Munchen – Real Madrid (UCL)

Juve – Barca otteluparin tapaan kaksi todellista jättiläistä vastakkain. Vuonna 2014 Real pudotti Bayernin Mestarien liigan pudotuspeleissä eikä Bayern onnistunut maalinteossa kummassakaan osaottelussa. Onnistuuko Real uusimaan tuon tempun?

Torstai 13.4.

klo 02.00 Ottawa Senators – Boston Bruins (NHL)

Kahden viime vuosina heikosti suorittaneen joukkueen taival kohti Stanley Cup -finaaleita alkaa.

klo 05.00 Edmonton Oilers – San Jose Sharks (NHL)

Erittäin mielenkiintoinen pudotuspelipari, jossa kohtaavat runkosarjan pistepörssin voittaneen Connor McDavidin Oilers ja puolustajien pistepörssin voittaneen Brent Burnsin Sharks! Jatkaako nuoruuden into vai kokemus?

klo 22.05 Ajax – Schalke (UEL)

Eurooppa-liigan puolivälierien kiinnostavin ottelupari ainakin allekirjoittaneen mielestä. Ailahtelevaa kautta pelaava Schalke kohtaa tulikuuman Ajaxin.

Perjantai 14.4.

klo 21.45 Newcastle – Leeds (Championship)

Toisesta suoraan Valioliiga nousuun oikeuttavassa paikasta kiinni pitävä Newcastle saa vieraita Leedsistä. Leeds on kiinni paikassa nousukarsintoihin, joten tärkeitä pisteitä olisi tarjolla molemmille!

Lauantai 15.4.

klo 13.30 Inter – AC Milan (Serie A)

Derby della Madonnina on viikonlopun ehdoton herkkupala!

Taavin vedonlyöntitärpit viikolle 15

13.4. Ottawa Senators – Boston Bruins

Valinta: Ottawa Senators -1,5

Lähdetään NHL:n pudotuspeleihin heti ryminällä! Ottawan viisi edellistä kohtaamista Bostonia vastaan Senatorsien kotihallissa on päättynyt isäntien voittoon. Noista viidestä ottelusta neljä on päättynyt Senatorsien vähintään kahden maalin voittoon. Mikäli Boston joutuu lähtemään vielä otteluun ilman ykköspyssyään, Brad Marchandia, on Ottawa todella vahvoilla.

15.4. Inter – AC Milan

Valinta: AC Milan (Coolbet: 3,60)

Lauantaina futispäivä aloitetaan Milanon derbyllä eli Derby della Madonninalla! Kahden Italian ehdottomaan kärkeen kuuluneen joukkueen kohtaaminen ja mennyt aikamuoto, sillä milanolaisten menestys niin kotimaassa kuin ulkomaillakin on ollut aikalailla nihkeää viime vuosina. Tällä hetkellä joukkueet ovat Serie A:ssa sijoilla 6. ja 7. eikä valoa ole tunnelissa näkynyt.

Ottelun voittajaa on vaikea lähteä hakemaan, mutta punamusta AC Milan on ollut viime vuosina vahvempi joukkueiden kohdatessa. Inter on myös hävinnyt kaksi edellistä otteluaan Serie A:ssa, kun taas AC Milanilla on menossa kolmen ottelun tappioton putki. Milano on lauantaina punamusta!

Taavin Tärpit talteen Coolbetilla!

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset