Taavin Tärpit: Veikkausliiga potkaistaan käyntiin!

Taavin Tärpit saa tälle viikolle mukavasti kotimaista sisältöä, kun Veikkausliiga potkaistaan käyntiin alkaneella viikolla ja muissa palloilulajeissa jatketaan pudotuspelejä. Kotimaan lisäksi suunnataan myös ulkomaille niin palloilun kuin moottoriurheilunkin merkeissä! 

Taavin Tärpit viikolle 14

Maanantai 3.4.

klo 23.10 LA Dodgers – San Diego Padres (MLB)

Viikonloppuna startannut MLB-kausi on nyt vauhdissa ja lännen joukkueista ehkäpä se kovin, LA Dodgers, saa vastaansa pitkäaikaisen heittopussijoukkue San Diego Padresin. Lisää juttua baseballista löydät muuten meidän MLB-ennakoista!

Tiistai 4.4.

klo 02.35 USA – Suomi (MM-kisat)

Naisleijonamme voittivat rehellisesti sanottuna sensaatiomaisesti Kanadan viikonloppuna ja ma-ti yönä MM-kisaurakka ei ainakaan helpotu, kun vastaan asettuu USA.

klo 18.30 Kouvot – Seagulls (Korisliiga)

Korisliigan puolivärien toisessa osaottelussaan Kouvot hakevat kotikentällään voittoa Seagullseista. Helsinkiläinen Seagulls on otteluparin ehdoton suosikki, joten varsinkaan kotona ei Kouvoilla ole varaa lokeille hävitä. Otteluvoitot ovat helsinkiläisten eduksi 1-0.

klo 18.30 Tappara – HIFK (Liiga)

Viime kauden finalistit kohtaavat nyt semifinaaleissa, eikä tämä ottelupari tule jättämään ketään kylmäksi!

Keskiviikko 5.4.

klo 18.30 HJK – VPS (Veikkausliiga)

Veikkausliigaan jälleen paperilla ylivoimaisella joukkueella lähtevä HJK aloittaa kautensa Töölössä ja vieraaksi saapuu VPS Vaasasta

 

klo 18.30 SJK – FC Lahti (Veikkausliiga)

Ehkä HJK:n suurin haastaja SJK, joka saa myös aloittaa kautensa kotonaan. Vierailija FC Lahti on kuitenkin ollut isännille vaikea vastus varsinkin Seinäjoella, joten helpolla eivät isännät sarja-avauksestaan selviä.

klo 18.30 KalPa – JYP (Liiga)

Liigan toisessa semifinaaliparissa kohtaavat ainakin Kuopiossa tasaisesti pelanneet KalPa ja JYP. Kuopiossa pelatuista kuudesta edellisestä kohtaamisesta peräti viisi on päättynyt 60. minuutin jälkeen tasan näiden joukkueiden kohdatessa.

klo 21.45 Hull – Middlesbrough (Valioliiga)

Keskiviikkona pelataan Valioliigakierros, jonka mielenkiintoisin ottelu on mielestäni Hull – Boro eikä esimerkiksi kärkipään kahina Chelsean ja Cityn välillä. Tämän viikon vedonlyönti tärpeistä selviää mielenkiinnon syy.

Torstai 6.4.

klo 20.00 Al Ahly – Petrojet (Egyptin Valioliiga)

Al Ahly on pelannut kotonaan kymmenen ottelua voittaen niistä yhdeksän ja kerran joukkue on taipunut tasuriin. Nähtäväksi jää jatkuuko huima vire kotona myös Petrojetiä vastaan.

Lauantai 8.4.

klo 15.00 Magnitogorsk – SKA (KHL)

Venäjällä aloitetaan finaalit jääkiekossa ja Pietarin jättiläiset lähtevät haastamaan hallitsevaa mestaria Magnitogorskia.

klo 17.15 Real Madrid – Atletico Madrid (La Liga)

Madridin derbyssä Ticolla on mahdollisuus lyödä kapuloita Realin mestaruutta kohti meneviin rattaisiin. Ticolle pisteet ovat tärkeitä La Ligan kolmossijaa ajatellen.

klo 21.00 New England Revolution – Houston Dynamo (MLS)

Pystyykö Revolutionin puolustus pysäyttämään Dynamon Erick Torresin?

Sunnuntai 9.4.

klo 9.00 Kiinan osakilpailu (F1)

Alkaneen F1-sirkuksen toinen osakilpailu, joka ajetaan Kiinassa. Toivottavasti nähdään ensimmäisen osakilpailun tapaan palkintopallilla sinivalkoista väriä!

Taavin vedonlyöntitärpit viikolle 14

5.4. Hull – Middlesbrough

Valinta: Hull (Coolbet: 2,12)

Kuten lupasin avataan vähän, miksi tämä ottelu on keskiviikon mielenkiintoisin Valioliiga-ottelu. Hull ja Boro ovat molemmat putoamisviivan alapuolella Valioliigassa, joten pisteitä on pakko saada ja Hull tulee niitä keskiviikkona saamaan kolme.

Vaikka Hull on putoamisviivan alapuolella on joukkue ollut kotonaan hyvä ja edellinen kotitappio tuli Citylle tapaninpäivänä. Tämän jälkeen Hull on pelannut kuusi Valioliiga-ottelua kotona, joista kaksi on päättynyt tasan ja neljä Tiikerit on pystynyt voittamaan.

Boro on voittanut viimeksi vieraskentällä elokuussa ja nyt joukkueella on menossa Valioliigassa 12 ottelun mittainen voitoton putki. Edellä mainittuihin lisättäköön se seikka, että Hull on voittanut joukkueiden kolme edellistä kohtaamista kotonaan, on Coolbetin yli kakkosen kerroin pakko lyödä lapulle.

8.4. New England Revolution – Houston Dynamo

Valinta: Houston Dynamo

Revolution on aloittanut kautensa nuhaisesti vaikkakin kotikentällä joukkue on voittanut molemmat ottelunsa. Houston on ollut aikaisemmilla kausilla suupala Revolutionille, mutta tänä viikonloppuna tuo tilasto laitetaan toivottavasti  uusiksi.

Houston on aloittanut kautensa erinomaisesti ja joukkueen ehdoton väriläiskä on ollut meksikolaishyökkääjä Erick Torres. Houston on pelannut neljä ottelua, joissa Torres on heiluttanut maaliverkkoa kuudesti. Vastustajien kannalta huolestuttavaa on se, että Torres on osunut kaikissa neljässä ottelussa, joten kyseessä ei ole ollut vain yhdessä tai kahdessa ottelussa tehtailtu suonenveto.

Houstonin hyvä kauden aloitus ja Torresin käsittämättömän hyvä maalivainu ovat ainakin itselle tarpeeksi suuri syy lähteä kokeilemaan vierasvoittoa tähän otteluun.

Taavin Tärpit talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset