Taavin Tärpit: Viikko huipentuu Lontoon turpakäräjille!

Taavin Tärpit olivat viime viikolla Mestarien liiga ja KHL painotteiset, mutta tällä viikolla luvassa on paljon muuta! Mestarien liiga saa toki huomiota osakseen myös tällä viikolla, mutta varsinkin alkaneen viikon lopulla on luvassa sitä kuuluisaa höpönannaa.

Taavin Tärpit viikolle 11

Maanantai 13.3.

klo 21.45 Chelsea – Manchester United (FA Cup)

Vastakkain asettuvat joukkueet, jotka eivät viime aikoina ole tottuneet tappioihin. Kentällä ja kentän laidalla on luvassa huikea ottelu.

 

Tiistai 14.3.

klo 21.45 Juventus – FC Porto (UCL)

Juventus lähtee toiseen osaotteluun 2-0 etumatkalta, joten Porto fanina en elättelisi suuria odotuksia jatkopaikan suhteen.

klo 21.45 Leicester – Sevilla (UCL)

Leicester sai Espanjassa tehdyksi tärkeän vierasmaalin ja ketut lähtevät kotikentällään saalistamaan jatkopaikkaa hyvistä asetelmista.

 

Keskiviikko 15.3.

klo 01.00 Washington Capitals – Minnesota Wild (NHL)

Idän ja lännen kärkijoukkueet kohtaavat Washingtonissa. Molemmilla joukkueilla ei peli ole luistanut, joten kumpi saa kelkkansa käännetyksi.

klo 21.45 Atletico Madrid – Leverkusen  (UCL)

Tico kävi niistämässä Kusenia Saksassa lukemin 4-2, mutta riittääkö se jatkopaikkaan. Allekirjoittanut uskoo Ticon etenemiseen.

klo 21.45 Monaco – Manchester City (UCL)

Ensimmäinen osaottelu päättyi Englannissa Citylle lukemin 5-3. Toivotaan että toinen osaottelu olisi myös viihdyttävä ja maalirikas ottelu!

Torstai 16.3.

klo 22.05 AS Roma – Lyon (UEL)

AS Roma lähtee kahden maalin takaa-ajoasemasta loistavassa vireessä olevien ranskalaisten kimppuun.

 

Lauantai 18.3.

klo 19.30 Diakiese – Packalen (UFC)

Turun viiksivallu iskee UFC Fight Nightissa yhteen engelsmanni Diakiesen kanssa.

klo 19.30 Allen – Amirkhani (UFC)

Toinen turkulainen ottelee myös engelsmannia vastaan ja toivottavasti jatkaa hyvin alkanutta UFC taivaltaan.

klo 20.00 New York City – Montreal Impact (MLS)

Rapakon taakse siirtynyt Alex Ring on toivottavasti jälleen avauskokoonpanossa, kun City kohtaa kotonaan Impactin.

Taavin vedonlyöntitärpit viikolle 11

14.3. Leicester – Sevilla

Valinta: Jamie Vardy & Rhiyad Mahrez molemmat tekevät maalin & Leicester etenee jatkoon (Coolbet: 23,00) 

Mielestäni viikon kiinnostavin jalkapallo-ottelu tai ainakin kiinnostavin Mestarien liigasta. Ranieri sai Leicesteristä kenkää ja potkujen jälkeen Ketut ovat voittaneet molemmat ottelunsa lukemin 3-1. Viime kauden Valioliigaa dominoinut kaksikko MahrezVardy alkaa jälleen syttymään. Vardy maalasi kahdesti Liverpoolia vastaan ja Mahrez kertaalleen Hull Cityä vastaan.

Sevilla on pelannut kaksi 1-1 tasuria ennen matkaamistaan Englantiin. Tasurit tulivat vielä putoamiskamppailua käyvää Leganesia ja keskikastissa roikkuvaa Alavesia vastaan, joten hieman tahmealta vaikuttaa espanjalaisten kunto. Mikäli Sevilla jatkoon halajaa on heidän pysäytettävä tehoduo Mahrez-Vardy.

16.3. AS Roma – Lyon

Valinta: AS Roma ja molemmat joukkueet tekevät maalin (Coolbet: 2,75) 

AS Roma on kovan, mutta ei mahdottoman tehtävän edessä kotonaan torstaina. Italialaiset hävisit Ranskassa ensimmäisen osaottelun Ranskassa, mutta saivat tehtyä kaksi tärkeää vierasmaalia. 2-0 voitto kotona riitäisi viemään Roman jatkoon, mutta joukkueen puolustus ei ole viime aikoina vakuuttanut. Draaman kaareen sopisikin paremmin 3-1 voitto ja kolmannen maalin maalintekijä Francesco Totti ajassa 90+6.

Viimeiset viikot upeasti pelannut Lyon testataan todenteolla Rooman illassa, kun joukkue lähtee kahden maalin etumatkan turvin tavoittelemaan jatkopaikkaa. Nähtäväksi jää kestävätkö ranskalaiset paineen alla vai marssiiko kokeneempi AS Roma takamatkalta jatkoon.

Taavin Tärpit talteen Coolbetilla!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset