Taavin Tärpit: Viikon pääosassa Lahden MM-hiihdot!

Tällä viikolla ei pelata Mestarien liigaa tai Eurooppa-liigaa ja KHL:n pudotuspelitkin alkavat olla ensimmäisen kierroksen osalta taputeltu, joten Taavin Tärpit suuntaavat vahvasti kohti Lahden MM-hiihtoja. Löytyy alkaneelta muutakin mielenkiintoista kuin hiihto, joten trikoita ja lehmänkelloja kammoksuville on myös tärppejä tarjolla.

Taavin Tärpit viikolle 9

Tiistai 28.2.

klo 02.00 Cleveland Cavaliers – Milwaukee Bucks (NBA)

Idän ykkönen kohtaa hyvässä vireessä olevan idän kympin, joten allekirjoittanut lähtee kokeilemaan Buckseja +7,5 tasoituksella.

klo 13.40 Maastohiihto, naisten 10km perinteisellä (Hiihdon MM)

Pärmäkoski ja operaatio: Jalometallin jahti osa 2.

klo 21.45 Brighton – Newcastle (Championship)

Championshipin 1. ja 2. kohtaavat Falmer Stadiumilla.

Keskiviikko 1.3.

klo 02.00 New York Rangers – Washington Capitals  (NHL)

Itäisen konferenssin kärkijoukkueet kohtaavat Madison Square Gardenissa.

klo 13.40 Maastohiihto, miesten 15km perinteisellä (Hiihdon MM)

Suomalaismiehet yrittävät parhaansa mukaan väistellä kaatuvia norskeja kamppaillessaan mitaleista.

klo 18.30 HJK – HIFK (Suomen Cup)

Kauden ensimmäinen Stadin Derby, kun HJK ja HIFK iskevät yhteen Suomen Cup:n lohkovaiheessa.

Perjantai 3.3.

klo 18.30 EräViikingit – SPV Seinäjoki  (Salibandyliiga)

Runkosarjan voitosta kamppaileva EräViikingit ja kolmantena majaileva SPV ottavat toisistaan mittaa Salibandyliigan huippuottelussa.

Sunnuntai 5.3.

klo 14.25 Maastohiihto, miesten 50km vapaalla (Hiihdon MM)

Petter Northug lähtee puolustamaan maailmanmestaruuttaan sunnuntaina. Koko kisojen ajan teräviä lausuntoja lehdistölle antaneella norjalaiselle ei varmasti löydy montaa kaveria ladulta.

Taavin vedonlyöntitärpit viikolle 9

28.2. Maastohiihto, naisten 10km perinteisellä

Valinta: Voittomarginaali 0.0-5.9 sekuntia (Coolbet: 4,00)

Huomenna toivotaan mitalia Suomeen, kun naisten 10 kilometrin perinteisen kisa starttaa kello 13.40. Kisan ennakkosuosikki Marit Björgen lähtee ladulle klo 14.12 ja vain minuuttia myöhemmin päästetään irti kotiyleisön suosikki Krista Pärmäkoski.

Pärmäkoski pisti Björgenin tiukille yhdistelmäkisassa häviten kullan vain 4.8 sekunnilla. Huomisen kisan lähtöjärjestys onkin tässä mielessä herkullinen, kun pääsemme helposti seuraamaan Björgenin ja Pärmäkosken kamppailua (toivottavasti) voitosta.

Ei lähdetä jinxaamaan Pärmäkosken kultamahdollisuuksia veikkaamalla naiselle kultaa vaan odotetaan, että myös tässä lajissa nähtäisiin tiukka kisa voitosta ja voittomarginaali on alle 5.9 sekuntia.

1.3. New York Rangers – Washington Capitals

Madison Square Gardenissa on luvassa mielenkiintoinen ottelu, kun itäisen konferenssin kärkipään joukkueet Rangers ja Capitals iskevät yhteen. Rangersilla on alla 2-5 kotitappio Columbukselle ja Capitals saapuu New Yorkin kirkkaisiin valoihin 5-2 vierastappio niskassaan Nashvillestä.

Rangers on ollut kotonaan yllättävän vaisu ja joukkue on pelannut paremmin vieraissa. Capitalsia vastaan Rangers pääsee lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, joten sairastuvalta on turha hakea tekosyitä mikäli ottelu päättyy vieraiden hyväksi.

Capitalsin kokoonpanossa on muutamia kysymysmerkkejä, kun hyökkääjä T.J. Oshie ja puolustajat Matt Niskanen sekä Brooks Orpik eivät välttämättä ole pelikuntoisia. Tästä huolimatta Capitals on ainakin allekirjoittaneen mielestä hienoinen suosikki tässä tasaisessa ottelussa.

Molemmilla joukkueilla on sarjan kärkeä olevat maalivahdit, joskin Rangersien Henrik Lundqvist on ollut omaan tasoonsa nähden ailahteleva kuluneella kaudella. Mikäli maalissa aloittavat Lundqvist ja Holtby, aikoo meikämandoliini iskeä lapulle underia.

Taavin Tärpit talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset