Tapaninpäivä on pyhitetty Valioliiga -otteluille!

Tapaninpäivä tarjoaa tuttuun tapaan hurjan määrän Valioliiga -otteluita. Englannissa on tänään muutenkin täysi hulina päällä, kun myös Championshipissa, Ykkösliigassa sekä Kakkosliigassa pelataan melkein täydet kierrokset.

Hull City – Man City

Valinta: Man City -1 (2,05)

Kotijoukkue Hull kärsi edellisellä kierroksella jo kauden 11 tappion, kun West Ham oli vahvempi lukemin 1-0. Hull on jäänyt ilman maalia kolme kertaa neljässä edellisessä ottelussa, joten maalinteon kanssa on ollut suuria ongelmia.

Hull on pelannut kaikesta huolimatta kelvollisesti kotikentällään sillä joukkue on onnistunut nappaamaan kolmesta edellisestä kotiottelustaan viisi pistettä.

Vierasjoukkue Man City pääsee otteluun hyvistä asetelmista voitokkaan Arsenal -ottelun jälkeen. City pelasi vahvan ottelun ja etenkin toisella jaksolla, Arsenal näytti täysin vastaantulijalta Cityn myllytyksessä.

Pablo Zabaleta loukkasi polveaan Gunners -ottelussa ja hän on todennäköisesti sivussa illan ottelusta. Raheem Sterling pelasi puolestaan hyvän ottelun Arsenalia vastaan kun mies palasi avauskokoonpanoon loukkaantumisensa jälkeen.

Cityn puolustuspeli on ollut pahasti tuuliajolla viime aikoina, mutta Arsenalia vastaan pelattu ottelu näytti varmasti pieniä valonpilkahduksia Pep Guardiolalle.

City näyttää toipuneen pienestä suvantovaiheesta ja nyt alla on kaksi perättäistä voittoa. Hull City nauttii tänään kotiedusta, mutta se ei kavenna joukkueiden välistä tasoeroa oikeastaan lainkaan vaikka Hull onkin napannut pisteitä kotiotteluistaan.

City haluaa jatkaa tänään voittoputkeaan ja uskomme vahvasti, että näin tulee käymään. Cityn kahden maalin voitolle tarjottu (2,05) kerroin vaikuttaa sen verran hyvälle, että se on napattava lapulle mukaan.

Muut Valioliiga -valinnat

West Ham X2 (1,60)

Everton, tasapeli ei vetoa (2,07)

Burnley -Middlesbrough yli 1,5 maalia (1,50)

Burnley -Middlesbrough yli 2,5 maalia (2,55)

Valioliiga -betsit sisään Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset