Telegram-kisa: Liity kanavalle ja osallistu ilmaiseen kisaan!

Telegram on kovaa vauhtia kasvava viestintäsovellus. Me päätimme hypätä kasvavaan sovellukseen mukaan ja avasimme Telegramiin oman kanavan.

Telegram on hieman WhatsAppin kaltainen viestintäsovellus. Sovellus on kasvattanut suosiotaan todella suuresti ja siitä onkin kasvamassa hyvää vauhtia maailmanlaajuinen ilmiö. Telegramin voi ladata tietokoneelle tai puhelimeen sovelluksena, mutta myös web-käyttö on mahdollista mikäli et halua ladata sovellusta.

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan keskusteluun, sillä Vetovihjeet.com avasi kanavan vedonlyöntikeskustelua varten. Kanavalla jaetaan meidän sekä muiden käyttäjien toimesta täysin ilmaiseksi loistavia vedonlyöntivihjeitä ja näkemyksiä päivän parhaista peleistä.

 

Kanava tarjoaa loistavan lisän vedonlytöntiin sillä kanavalla on tietämystä useista eri lajeista. Kanavalla on nähty jo tähän mennessä useita vihjeitä suurelle yleisölle hieman vieraammista lajeista, kuten snooker, salibandy sekä e-urheilu.

Lataa siis sovellus puhelimeen tai tietokoneella ja liity mukaan urheilukeskustelun ja vedonlyönnin ytimeen. Tätä mahdollisuutta ei kannata missata.

Telegram-kisa

Kilpailuun osallistuminen on varsin helppoa sillä pääset mukaan kisaan kun liityt Vetovihjeiden Telegramiin. Kilpailu alkaa tänään klo 20:00 ja päättyy tiistaina 06.03 klo 20:00. Arvonta suoritetaan tiistaina. Kaikki kanavalle liittyneet käyttäjät ovat mukana arvonnassa.

Kisan voittaja kuittaa itselleen 20€ arvoisen Presentcard-lahjakortin. Lahjakortin voi käyttää yli 100 erilaiseen kohteeseen.

Aiheeseen liittyvät uutiset