Telegram-kisa: Liity kanavalle ja osallistu ilmaiseen kilpailuun!

Telegram

Telegram on kovaa vauhtia kasvava viestintäsovellus. Me päätimme hypätä kasvavaan sovellukseen mukaan ja avasimme Telegramiin oman kanavan.

Telegram on hieman WhatsAppin kaltainen viestintäsovellus. Sovellus on kasvattanut suosiotaan todella suuresti ja siitä onkin kasvamassa hyvää vauhtia maailmanlaajuinen ilmiö. Telegramin voi ladata tietokoneelle tai puhelimeen sovelluksena, mutta myös web-käyttö on mahdollista mikäli et halua ladata sovellusta.

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan keskusteluun, sillä Vetovihjeet.com avasi kanavan vedonlyöntikeskustelua varten. Kanavalla jaetaan meidän sekä muiden käyttäjien toimesta täysin ilmaiseksi loistavia vedonlyöntivihjeitä ja näkemyksiä päivän parhaista peleistä.

Kanava tarjoaa loistavan lisän vedonlytöntiin sillä kanavalla on tietämystä useista eri lajeista. Kanavalla on nähty jo tähän mennessä useita vihjeitä suurelle yleisölle kenties hieman vieraammista lajeista, kuten snooker, salibandy sekä e-urheilu. Lataa siis sovellus puhelimeen tai tietokoneelle ja liity mukaan urheilukeskustelun ja vedonlyönnin ytimeen. Tätä mahdollisuutta ei kannata missata.

Telegram-kisan ohjeet:

Kilpailu alkaa tänään ja päättyy perjantaina 16.03 klo 21:00. Kilpailuun osallistuminen on varsin helppoa sillä pääset mukaan kisaan kun liityt Vetovihjeiden Telegramiin. Kaikki kanavalle liittyneet käyttäjät ovat siis mukana arvonnassa.

Kisan voittaja kuittaa itselleen Coolbetin mahtavan lätkäsetin. Lätkäsetti sisältää PAMAn mailan, Coolbetin kiekon sekä Coolbetin pipon. Palkinnon arvonta suoritetaan lauantaina, 17.03, mikäli Telegram-kanavalla on perjantaihin mennessä vähintään 100 käyttäjää.

Aiheeseen liittyvät uutiset