Tenniksen World Tour Finals polkaistaan käyntiin!

World Tour Finals | Vvihjeet.com

Tenniksen World Tour Finals polkaistaan käyntiin tänään Lontoossa, kun A-Lohkossa pelaavat Novak Djokovic ja juuri Suomessa vieraillut Roger Federer aloittavat urakkansa. World Tour Finals eroaa normaalista tennisturnauksesta suuresti siinä, että maailman kahdeksan parasta pelaajaa on jaettu kahteen lohkoon. Lohkojensa kaksi parasta etenee välieriin joista haetaan kaksikko finaaliin. 

Novak Djokovic – Kei Nishikori

Valinta: Pelit Yli 19,0 (1,66)

Novak Djokovic lähtee turnaukseen hallitsevana mestarina. Serbialainen tennisvirtuoosi on voittanut turnauksen viimeiset kolme vuotta putkeen ja lähtee tähänkin turnaukseen ehkä suurimpana ennakkosuosikkina. Djokovic on voittanut viimeiset 23 pelaamaansa kamppailua ja hävinnyt niissäkin vain neljä erää joten helppo ilta ei japanilaiselle ole tulossa.

Kun kyseessä on turnauksen ensimmäinen ottelu molemmilla jaksan uskoa yllättävänkin tasaiseen ja varovaiseen peliin. Djokovic tuskin lähtee hirveästi kuluttamaan omia voimavarojaan ja näin ollen myös Kei Nishikori pysyy ottelussa yllättävän pitkään mukana. Miehet kohtasivat Roomassa keväällä jolloin Djokovic oli parempi erin 2-1. Djokovicin turnausvoitolle tarjotaan 1,5-kerrointa. Suosittelen vakavasti painamaan!

Roger Federer – Tomas Berdych

Valinta: Roger Federer -3,5 (1,79)

Kymmeneltä illalla alkavassa ottelussa maailmanlistan sijalla kuusi majaileva Tomas Berdych lähtee haastamaan kaikkien aikojen tennispelaajaa Roger Federeriä. Federer vieraili viimeviikolla Suomessa Jarkko Niemisen Final Nightissa ja ihastutti suomalaiset tyylikkäällä olemuksellaan. Tänään Federer on ihastuttamassa tenniksen ystäviä Lontoossa ja näyttäneekin tsekkiläiselle kaapin paikan heti ottelun ensimmäisessä erässä.

Tällä maistuvalla tuplalla avataan tämä World Tour Finals varmasti voittokaasti joten lähde mukaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset