Tennis: ATP -kiertue siirtyy massalle

Raonic-Shapovalov

Viime viikolla olikin ATP -pääkiertueella väliviikko, kun maailmalla ratkottiin Davis Cupin välieriin etenevät maat. Myöskin Suomi pelasi omassa sarjassaan ja onnistui kaatamaan Liettuan. Voitto oli muuten Suomelle kolmas perättäinen turnauksessa ja seuraavaksi se pääsekin karsimaan noususta Egyptiä vastaan. Mutta asiaan. Käännetään siis katseet jälleen kiertueelle, jossa on aika siirtyä massalle. Alustan vaihdon myötä myös kovia kertoimia on tarjolla ja niistä me haetaan parhaat kasvattamaan tilin saldoa.

ATP, Marrakech: I. Ivashka (ATP-123) – P. Andujar (ATP-355)

Valinta: 1 (2,37) @Coolbet

Ensimmäisessä valinnassa luotetaan nuorehkoon valko-venäläiseen, Ilya Ivashkaan, joka kohtaa jo parhaat pelinsä nähneen espanjalaisen Pablo Andujarin. Ivashka on noussut haastajaturnauksissa tämän talven aikana sen kiertueen kärkinimeksi ja on kovaa vauhtia murtautumassa top sataan ATP rankingissa. Tämä kuitenkin vaatisi onnistumisia myös massalla, jolla Ivashka on pelannut todella vähän, mutta ei kuitenkaan huonosti. karsintojen kautta pääsarjaan selviytynyt Ivashka oli siis kovassa vireessä läpi talvikauden kovalla alustalla ja nyt on täydellinen mahdollisuus näyttää osaamistaan myös pääkiertueella, kun arpa osui niin kivasti.

Andujar tekee jo toista Come Backiä eläköitymisensä jälkeen. Viime vuonna kaveri kävi ottamassa pari ottelua kuokkaan ja lopetti taas. Tämä vuosi ei alkanut paljoa paremmin, kun neljästä ensimmäisestä ottelusta kolmessa tuli kuokkaan. Viimeisimmän niistä toki luovutti, oltuaan täysin purjeessa ekassa erässä. Viime viikolla Andujar onnistuikin sitten todella hienosti, mikä voi olla joko etu tai haitta. Itse uskon tässä kohtaa haittaan. Andujar voitti haastajaturnauksen ja näin venytti viikkonsa perjantaille asti. Viisi pitkää peliä ei varmasti tee hyvää pitkiä taukoja pitäneelle espanjalaiselle.

Coolbetin tarjoamassa kertoimessa on tänään niin plajon ilmaa, että Ivashkan voitto on pakko kerätä talteen. Nälkäinen valko-venäläinen tulee tänään kovalla höyryllä päälle. Myös overia tähän otteluun voisi kokeilla, mutta kuten aina, me napataan se suurin mahdollinen kerroin ja luotetaan siihen. Ottelu on merkitty alkavaksi jo 14.30, joten kiireen vilkkaa vetoa lyömään.

Muut valinnat:

N. Kicker (ATP-87) – D. Young (ATP-130) 2 (2,60) @Coolbet

Young on ollut hieman vaikeuksissa viimeisissä turnauksissa, mutta vain lähinnä tuloksellisesti. Käsittämättömän huonolla arvalla Young on saanut vastaansa vain maailman huippuja, eikä se ole juuri menstukseen mahdollisuuksia antanut. Tänään on sauma kääntää kelkka ja tuon kertoimen puolesta uskon sen myös tapahtuvan.

H. Zeballos (ATP-66) – Y. Nishioka (ATP-380) Yli 2,5 erää (2,40) @Unibet

Nishiokaa vihjailtiin muutama viikko takaperin ja se silloin osui. Tuon rankingin ei siis pidä tässä tapauksessa antaa hämätä, sillä kaveri tekee paluuta loukkaantumisen jäljiltä. Herrat ovat kohdanneet kolmesti ja Nishioka on vienyt kaikki kolme ottelua puhtaasti 2-0. Nyt kuitenkin Nishioka vielä hakee hieman peliään ja Zeballos saa tästä lievän edun. Argentiinalaisen kahdeksasta viimeisestä pelistä kahdeksan on venynyt kolmeen erään. Tänäänkin on odotettavisa tasainen matsi, joten otetaan overia lapulle.

Aiheeseen liittyvät uutiset