Tennis jatkuu: Vihjeissä yksi kohde kaikista kolmesta turnauksesta!

Raonic-Shapovalov

Tennis jatkuu. Eilen napattiin molemmat vihjatut kohteet kiinni ja tänään jatketaan. Kaikissa turnauksissa mennään jo toista kierrosta, joka tarkoittaa, että sijoitetut pelaajat ovat jo mukana. Tänään otetaan kolmesta turnauksesta allekirjoittaneen mielestä pelattavin kohde kiinni. Alla valinnat ja perustelut.

A. Andreev – D. Istomin

Valinta: Alle 16,5 peliä (1,82) @Coolbet

Nuori bulgarialainen Adrian Andreev tekee ensi esiintymisensä aikuisten tasolla. Villillä kortilla kotiturnaukseen päässyt poikanen tulee kohtaamaan karun kohtalon, kun syöttökone Denis Istomin kouluttaa nuorukaista kovalla kädellä. 16-vuotias Andreev on poikien maailmanlistalla sijalla 26 eikä ATP-listalla siis vielä laisinkaan. Tällaisia ottelupareja nähdään muutama kaudessa ja harvoin ammattilaiset armoa antavat. Jopa tuon kahden pelin voittaminen olisi bulgarialaiselle kova juttu.

H. Zeballos – T. Monteiro

Valinta: 1 (1,73) @Coolbet

Tasoero, vire ja alusta. Siinä kolme syytä, miksi argentinalainen Horacio Zeballos voittaa tänään Brasilian Thiago Monteiron. Zeballos avasi kauden muiden tapaan Australian kovilla kentillä, missä tulokset eivät olleet mairittelevia. Fakta on kuitenkin se, että Zeballos on massakenttien spesialisti ja Australiassa vastustajat olivat luokkaa kovempia. Monteirokin käväisi Australiassa. Tuloksena tappio ennakkoon heikommalle ensimmäisellä karsintakierroksella ja lähtö lauluun. Viikonloppuna Monteiro pelasi Davis Cupissa ja oli pulassa huomattavasti huonompia pelimiehiä vastaan häviten toisen ja voittaen toisen kolmannessa erässä. Syynä ei siis niinkään ole Zeballoksen hyvä vire, vaan Monteiron huono vire. Siksi napataan tämäkin kohde coolbetiltä talteen.

K. Khachanov – D. Ferrer

Valinta: 2 (2,18) @Unibet

Viimeinen ja kolmas kohde haetaan Ranskasta. Vastakkain on kohtuullisen tasainen kaksikko, mutta allekirjoittaneen papereissa ottelu kääntyy niukasti espanjalaiselle David Ferrerille. Pelaajista molemmat viihtyvät huomattavsti paremmin massalla, mutta espanjalaisen viime vuosien rekordi kovalta alustalta on näistä kahdesta parempi. Toinen iso asia, mikä puoltaa valintaamme on se, että venäläinen Karen Khachanov ei juurikaan ole onnistunut venymään otteluissaan ennakkoon vahvempia vastaan. Nyt arpa toi sellaisen vastaan heti alussa. Tähän kohteeseen korkeimman kertoimen tarjoaa Unibet.

Aiheeseen liittyvät uutiset