Tennis: Pääkiertue tarjoaa tänään karsintoja ja välieriä

Julkaissut:
Päivitetty: kesäkuu 16, 2018
Raonic-Shapovalov

Taas mennään täälläkin. Tenniksen pääkiertue on jatkunut Roland-Garrosin jälkeen töydellä tohinalla, mutta alustahan siellä on vaihtunut. Tällä viikolla alkaneiden jalkapallon MM.kisojen kunniaksi ollaan siis nurmella. Tai oltais siellä muutenkin, mutta ei sitä välttämättä kaikki tiedä. Jotain pohdintoja ja spekulaatioita on ollut tällä viikolla Telessä, mutta kohtuu hiljaista on ollut meidän osalta. Nyt mennään taas artikkelin muodossa ja parin ottelun voimin. Siispä asiaan!

ATP, Hollanti: J. Chardy (ATP-72) – M. Ebden (ATP-69)

Valinta: 2 (2,07) @Unibet

Meidän päivän ensimmäinen tennisvihje tulee tässä. Siinä hyvään vireeseen nurmikentällä päässyt ranskalainen Chardy saa vastaansa aussi Ebdenin. Eipä ole Ebdeninkään vireessä moitittavaa.

Chardy kävi viime viikolla Briteissä voittamassa nurmella haastajakiertueen turnauksen. Eipä olis arvannut, että kyseesä oli vasta uran neljäs ykkössija, kun kaveri on yli kymmenen vuotta heilunut top sadassa ja suurimman osan ajasta jopa lähellä kahdenkympin sakkia. No niin se nyt vaan on. Viime viikkoinen oli hieno suoritus, sillä nurmi ei ole koskaan ollut Chardylle varsinaisesti helppo alusta. Massalla ja kovalla tasaisesti esiintynyt ranskalainen oli itse asiassa ottanut useemmin kuokkaan kuin voittanut nurmella ennen tätä vuotta.

Ebden taasen on aina ollut kova nurmella, vaikkei muillakaan alustoilla ole kaverin tarvinut juuri hävetä. Vähintäänkin erinomaista peruspeliä pelaava aussi on ollut urllaan erittäin epäonnekas, mutta nyt olis taas yksi loukkantuminen selätetty ja pelikin kulkee. Viime viikolla Chardyn voittamassa turnauksessa lähtö tosin tuli välierässä. Tasaisessa pelissä De Minaur onnistui erinoimaisesti, kun Ebdenillä ei ollut ihan paras päivä.

Nyt Hollannissa käytävässä turnauksessa Chardy on edennyt välieriin käytännössä loistavalla syötöllä. Ebdenillä ei samanlaista asetta ole, mutta paljon monipuolisempi kaveri on kyseessä muutoin. Ebden on laittanut jo kolme kovaa syöttäjää katsomoon tässä turnauksessa, jopa kovempia kuin Chardy, ja saman tahdin uskon jatkuvan. Mikäli myös syöttö alkaisi kulkea hieman paremmin, niin 0-2 -voitto ei olisi yllätys. Vaikkakin yli 2,5 erää houkuttelisi kovan kertoimen vuoksi. Valinta päätyi kuitenkin tähän, sillä yli kakkosen kertoimella Ebdeniä ei voi jättää pelaamatta.

ATP-karsinta, Saksa: G. Simon (ATP-55) – D. Istomin (ATP-100)

Valinta: 2 (2,45) @Unibet

Pidetääs tää sitte vähän lyhkäsempänä, kun pelitkin alkaa jo ihan kohta. Perustelut jotakuinkin kaavoihin kangistuneet ja tylsät. Istomin syöttää paljon paremmin kuin Simon. Uzbekistanilainen ei onnistunut massaknetällä ottamaan sitsemästä ottelusta yhtä ainutta voitto, mutta sehän ei juurikaan yllätä. Kovempi alusta on aina ollut hänelle hieman parempi ja myös nurmi.

Simon pelasi ihan kohtuullisesti massaknetällä, mutta ensimmäiset ottelut nurmella eivät vakuuttaneet. Heikkoa tekemistä monella osa-alueella vaikka Viola kaatuikin selvästi. Lopez sen sijaan oli aivan liikaa ja ranskalainen osoitti taas, ettei alustan vaihdot hänelle sovi.

Eli siis. Istomin vie ja Simon vikiseeen. Istomin täräytteli Stuttgartista kaksi hienoa voittoa, kun Simon ei esittänyt juuri mitään. Perus taso tällä alustalla on kavereilla hyvin lähellä samaa, mutta Istomin näyttää olevan tällä hetkellä hieman valmiimpi. 2,45 on aivan järkyttävä kerroin tähän, koska Simon ei ikinä ole millään muulla kuin massalla Istominia noin paljoa edellä kuin kertoimet antavat ymmärtää.

KATSO URHEILUA UNIBET-TV:STÄ!

UNIBET: 100% BONUS 100€ ASTI!

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide