Tennis: Pääkiertueella riittää vipinää

Raonic-Shapovalov

Tennis tarjosi viime viikolla kolme yllätyksellistä ja hienoa turnausta. Kolmesta turnauksesta kaksi päättyi yllätysjuhliin, kun Mirza Basic voitti Sofiassa ja Roberto Carballes Baena Quitossa. Montpellierin turnauksen taas kuittasi nimiinsä ennakkosuosikkeihin lukeutunut Lucas Pouille. Tällä viikolla pelataan myöskin kolmessa eri maassa pääkiertueen turnaukset ja tänään nostetaan esille kaksi kohdetta, jotka löytävät tiensä vetokupongille.

T. Berdych – M. Zverev

Valinta: Berdych -4,5 (1,82) @Unibet

Rotterdamissa yhteen iskevät tsekkiläinen Tomas Berdych ja saksalainen Mischa Zverev. Maailmanlistalla sijalla 17 tällä hetkellä oleva tsekki lähtee otteluun suurena suosikkina, eikä turhaan. Berdych aloitti kauden loistavasti, häviten vasta Australian avoimia suvereenisti hallinneelle Federerille puolivälierässä. Avointen jälkeen Berdych pakkasi kamansa ja piti kolmen viikon tauon turnauksista. Sijalla 53 oleva saksalainen ei sen sijaan ole loistanut. Ei nelin- tai kaksinpelissä. Taukoa ei ole tullut ja henkinen rasitus on varmasti ollut kova, kun eränkin voittaminen näyttää tällä hetkellä olevan hänelle mahdoton tehtävä.  Tässä kohteessa luotetaan siis hyvin levänneen tsekin vievän syvällä tarpovaa saksalaista selvästi. Korkeimman kertoimen tähän kohteeseen löytää Unibetiltä. Ottelu alkaa jo kello 15.00, joten nopeasti kohde talteen.

D. Lajovic – F. Bagnis

Valinta: 1 (2,12) @Coolbet

Buenos Airesista löytyy päivän tennisvihjeiden toinen ottelu. Tämä kohde valikoituu lapulle hyvin pitkälti kertoimen vuoksi. Serbi, Dusan Lajovic, ei ole voittanut yhtään ottelua tänä vuonna. Massakentillä viihtyvä, maailmanlistalla 88. oleva, Lajovic on siis hävinnyt kaikki kolme kaksinpeliään tämän vuoden puolella. Kaksi ensimmäistä toki kovalla alustalla ja toinen jopa selkeästi ennakkoon heikompaa vastustajaa vastaan. Viimeisin peli kuitenkin antaa uskoa tähän kohteeseen. Massakentälle Davis Cupissa päässyt Lajovic taipui vasta ottelun viidennessä erässä ja vieläpä tie breikissä. Vastustaja oli kuitenkin aika monta pykälää tämän päiväistä kovempi, John Isner. Argentiinalainen Facundo Bagnis sen sijaan on pelannut ihan mukiin menevän alkuvuoden. Maailmanlistalla sijalla 190 oleva argentiinalainen raivasi tiensä turnaukseen karsintojen kautta. Suurin ero näiden kahden tämän kauden otteluissa on kuitenkin se, että Bagnisin vastustajat ovat olleet sitä ”ynnä muut”-kategoriaa ja kaikki voitot hän on ottanut karsintakierroksilta. Kyseiset herrat ovat kohdanneet toisensa kolme kertaa ja kaikki ottelut pelattiin viime vuonna. Myös alustana toimi kaikissa otteluissa massa. Lajovic johtaa keskinäisiä kohtaamisia voitoin 2-1 ja tänään luotamme serbialaiseen. Kohde poimitaan talteen Coolbetin listalta. Tämän ottelun on määrä alkaa kello 19.00.

Aiheeseen liittyvät uutiset