Tennis : Tänään vuorossa Nadalin ja Gasquetin show

Raonic-Shapovalov

Eilen meni kivasti. Molemmat tennis tipsit vihjeet oikein ja pelitili pullistelee. Monte Carlon turnaus jatkui ilman suurempia yllätyksiä ja uskotaan sen jatkuvan näin. Tasoitukset on vedetty pääsääntöisesti hurjan korkeiksi, joten altavastaajia kannattaa niillä koittaa. Paitsi meidän kahdessa vihjeessä. Ne löytyypi, kun jatkat lukemista.

ATP, Monte carlo: R. Nadal(ATP-1) – K. Khachanov(ATP-38)

Valinta: Alle 18,5 peliä (1,95) @Coolbet

Massakenttien ehdoton kuningas ja yksinvaltias Rafael Nadal teki paluun tenniskentille Australian avoimissa kärsimänsä loukkantumisen jälkeen pari viikkoa sitten Davis Cupissa. Ja jälki on ollut vakuuttavaa. Siellä kaatui suvereenin esityksen jälkeen sekä Kohlschreiber että A. Zverev ja Monte Carlon ensimäisessä ottelussa Bedene jäi täysin jalkoihin. Mies on siis kunnossa.

Khachanov on pelannut myös ihan hyvän turnauksen, kun jalkoihin ovat jääneet Simon ja Kokkinakis. Näistä ensimmäinen jopa yllättävän helposti. massakentillä hyvin viihtyvä nuori venäläinen tuleekin olemaan lähivuosina vielä top-10 kamaa, jos kehitys pysyy tuollaisena. Nyt ei tosin vielä ole sen aika.

Nadal tulee ottelun viemään ja vieläpä suoraan kahdessa erässä. Tasoitukset on vedetty +6,5 peliin, joten sen kanssa saattaa mennä tiukaksi. 6-3, 6-3 voitolla siis underi pitää, mutta tasoitus ei. Siksipä me valitsemme tuon kohteen lapulle.

ATP, Monte Carlo: M. Zverev (ATP-55) – R. Gasquet (ATP-34)

Valinta: Gasquet -4,5 peliä (1,86) @Unibet

Saksalainen Mischa Zverev on ollut koko kauden surkea. Siinäpä se. no ei. Edellisessä pelissä hän oli kyllä jo ihan kohtuullinen, kun Pouille kaatui lukemin 2-1. Se ottelu oli kahden kovalla kentällä viihtyvän pelaajan hassuttelu, josta kahden lyhyen erän jälkeen saatiin oikeasti tasainen vääntö. Zverev onnistui sen lopulta kääntämään itselleen niukasti. Sen jälkeen tulikin nelinpelissä rumasti kuokkaan velipojan kanssa. Tänään vastustaja kaksinpelissä kovenee pykälällä, eikä Zvereville pysty ennustamaan muuta kuin kotimatkaa. Tai minne ikinä lähteekän.

Richard Gasquet on jo kokenut kaveri näissä ympyröissä. tasaisesti kaikilla alustoilla pelava ranskalainen näytti monipuolisuutensa kahdessa ensimäisessä ottelussa, kun lauluun lähti Chardy ja Schwartzman. Argentinalainen kaatui aivan näytöstyyliin vaikka ennakkoon lopputuloksen olisi pitänyt olla toisin päin. Gasquet:n peruspeli oli tuossa ottelussa käytännössä virheetöntä ja täysin ansaittu voitto. Mikäli yöllä ei mitään ihmeellisyyksiä ole sattunut, voidaan tänään odottaa yhtä rumia lukemia.

Pelien raja on tässä ottelussa hinattu lukemaan 21,5 ja tuon pitäisi kyllä pitää helposti. Kerrointa sille kuitenkin saa sen verran vähemmän, että me pelataan ranskalaista tasoituksella.

Aiheeseen liittyvät uutiset