Tennistä Gstaadissa ja Hamburgissa!

Novak Djokovic | Vvihjeet.com

Gstaadissa ja Hamburgissa pelataan tänään tennistä oikein urakalla. Molemmissa ATP-turnauksissa pelataan massakentällä. Poimimme molempien turnauksien aikaisista peleistä pari peli-ideaa maanantain kunniaksi.

Calvin Hemery – Dusan Lajovic (Gstaad)

Klo 12:00 alkavassa kamppailussa ATP-listan sijalla 209 oleva Calvin Hemery kohtaa Dusan Lajovicin, joka on saman listan sijalla 115.

Hemery lähtee otteluun altavastaajana, mutta uskon vahvasti, että mies tulee laittamaan Serbialaisen Lajovicin tänään todella tiukalle. Hemery selvitti tiensä turnaukseen karsintojen kautta ja viimeisimpänä hän kaatoi Arnaboldin 2-1.

Massakenttä on paras alusta Hemerylle, joten miehellä on edellytykset pieneen yllätykseen heti turnauksen alussa.

Dusan Lajovic lähtee peliin ennakkosuosikin paineet harteillaan. Lajovicin edellinen ottelu Thiemiä vastaan Umagissa pelatussa ottelussa päättyi luovutukseen. Syyksi ilmoitettiin ”heat sickness”.

Lajovicin otteet ovat ailahdelleet edellisissä ottelussa, joten ihan täyttä luottoa mieheen ei turnauksen avausottelussa ole.

Lapulle valitaan:

Pelatut pelit yhteensä: over 22 (1,90)

Taro Daniel – Jerzy Janowicz (Hamburg)

Japanilainen Taro Daniel lähtee haastamaan tänään Puolalaista Jerzy Janowiczia. Japanilainen on ATP-listalla alempana, kuin Janowicz, mutta tänään miehellä on mahdollisuus yllätykseen.

Daniel selvitti tiensä turnaukseen karsintojen kautta. Mies hoiti ottelut Masuria ja Martereria vastaan tyylipuhtaasti 2-0. Vaikka aiemmat vastustajat eivät ole kovinkaan kovia niin Daniel vaikuttaa olevan hyvässä iskussa massakentällä.

Janowicz pelasi edellisen kerran Båstadissa, jossa tie nousi pystyyn Steve Darcisia vastaan. Janowicz on ottelun suosikki, mutta miehen vireystila päivän otteluun on pieni arvoitus.

Janowicz on ollut tällä kaudella massapeleissään yllättävänkin heikko, kun seitsemästä ATP-tason ottelusta on kasassa vain kaksi voittoa.

Myös tässä pelissä luotetaan altavastaajan onnistumiseen ja lapulle valitaan:

Pelatut pelit yhteensä: over 22 (1,85)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset