The Open 2.päivän H2H -vihjeet

The Openin avauskierros on käsitelty. Toiseen kierrokseen lähdettäessä olemme jälleen paljon viisaampia kentän tarjoamista haasteista ja sen sopivuudesta tietylle pelaajatyypille. Toki Phil Mickelsonin kaltainen haamukierros on mahdollinen myös pelaajilta keneltä sen ei pitäisi olla mahdollista. Mickelsonin veto oli mielestäni todella yllättävä, enkä näkisi sen saavan jatkoa enää seuraavilla kierroksilla.

Toisen kierroksen H2H -vetoihin valitsin itse kuusi paria, joista muodostin järjestelmän pikkupanoksilla. 4- ja 5-foldit tuovat kivasti rahaa, mutta tarkoitus on tietenkin narauttaa iso kala koukkuun ja osua jokaiseen kuuteen kohteeseen!

Lähtökohtaisesti pyrin etsimään pelaajia, jolla löytyy tiiltä pituutta ja valmius kääntää palloa vasemmalta oikealle. Ensimmäisen päivän lähetyksessä näki jo selkeästi, että pallon ”feidaaminen” on äärimmäisen monella väylällä oikea ja helpompi kierre saada pallo istumaan keskelle latua. Näillä mennään toisen päivän kultajahtiin Coolbetin kertoimista. Osa kohteista menee kiinni ja aamupäivällä, toiset iltapäivällä.

Fade-pelaajat The Open -lapulle!

Alex Noren – Kevin Chappell (1.65)

Jim Furyk – Thorbjörn Olesen (2.2)

Kristoffer Broberg – Greg Chalmers (1.97)

Charl Schwartzel – Paul Casey (2.10)

Phil Mickelson – Lee Westwood (2.08)

Dustin Johnson – Martin Kaymer (1.65)

VEDOT SISÄÄN!

Aiheeseen liittyvät uutiset