Golfvihje: Tiger Woods voittaa tänään!

Tiger Woods lähtee viimeiseen päivään voittomahdollisuuden kera Valspar Championshipissa. Woods on vakuuttanut paitsi pitkällä, mutta myös lähipelillään kolmen ensimmäisen kierroksen ajan. Edessä on vain yksi ohitettava, uransa suurimmassa paikassa pelaava kanadalainen Corey Conners. 

Vetovihje: Tiger Woods voittaa (3.50, Coolbet)

Coolbet tarjoaa Tigerin voitosta kerrointa 3,50. Samassa tuloksessa Woodsin kanssa ovat Justin Rose ja Brandt Snedeker. Seuraavana löytyy Sam Burns ja Patrick Reed tuloksesta -6, kolme lyöntiä johtavaa Connersia perässä.

Olisi helppo uskoa, että voittaja löytyy kärkinelikosta. Toki takaakin voi tulla helpostikin ohi, mutta Tigerin preesens kärkipäässä ei tee helppoa pelaamisesta kenellekään. Erityisesti Conners ja Rose kärkiparissa, sekä Brandt Snedeker Tigerin ryhmässä saavat kuulla yleisön äänekkyttää aina kun Woods osuu palloon.

Ainoa kysymysmerkki on, miten Woods onnistuu hallitsemaan paineet. Mies ei ole taistellut voitosta tosissaan noin kolmeen vuoteen, jolloin hän viimeksi voitti PGA Tourilla.

Kerroin 3.50 on kuitenkin pakko lyödä jo sen viihdearvonsakin takia. Tiger Woods ja golfkilpailun sunnuntai ovat yksinkertaisesti kuin luotuja toisilleen!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset