Tiistai ja Coolpickz ovat täällä taas!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -viikkokierroksella on mukava kattaus kohteita Veikkausliigasta ja tietenkin Mestarien liigaa kuin myös Eurooppa liigaa. Me olemme poimineet tarkasteluun kaksi ottelua edellä mainittujen kilpailujen ulkopuolelta, sillä me matkaamme Ruotsin kautta Turkkiin.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Malmö FF – Häcken

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia

Ruotsin Cup huipentuu torstaina kun Malmö FF kohtaa Häckenin finaalissa. Joukkueet kohtasivat sunnuntaina Malmössa Allsvenskanin ottelussa, jossa haettiin asetelmia torstain finaalia varten. Malmö oli ottelussa parempi lukemin 3-0 ja joukkue oli oikeastaan koko ottelun ajan kuskinpaikalla.

Joukkueiden keskinäisissä otteluissa Häcken on ollut viime vuosina parempi, joten Malmö sai sunnuntaina henkisesti erittäin tärkeän voiton sillä edellisen kerran Malmö oli voittanut Häckenin 2012. Molemmat joukkueet etenivät finaaliin 3-2 voitoilla, joten runsas maalinenkaan ottelu ei olisi yllätys.

Fenerbahce – Konyaspor

Valinta: X ja alle 2,5 maalia

Fenerbahce isännöi Konyasporia Turkin Cupin semifinaalin toisessa osaottelussa torstaina. Ensimmäisen osaottelun Fenerbahce voitti lukemin 0-3 vaikka itse ottelun tapahtumat olivat melko tasaiset. Isännät ovat mukana edelleen Turkin Liigan mestaruuskamppailussa, joten hyvän ensimmäisen osaottelun ansiosta isännät voivat pelata hieman rennommin ja keskittyä jo seuraavaan liigaotteluunsa.

Konyaspor on käytännössä varmasti kolmas Turkin Liigassa, kun jäljellä on enää kolme kierrosta. Joukkue panostaakin varmasti kaikkensa torstain otteluun Fenerbahcea vastaan. Konyaspor ei ole kuitenkaan Fenerbahcen vieraana maaleilla juhlinut, joten torstaina nähdään tylsähkö vähä maalinen tasuri.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 2.5.

Aiheeseen liittyvät uutiset