Tiistain ensimmäiset KHL-vihjeet!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com
Tänään on paljon pelattavaa KHL:ssä. Vladivostokissa ja Habarovskissa pelataan ottelut jo täkäläiseen lounasaikaan, joten tiistain ensimmäiset KHL-vihjeet tulevat Siperiasta.

Admiral Vladivostok – Lada Togliatti

Valinta: Lada Togliatti ML (2,75)
Vladivostokista haetaan heti isoa kerrointa. Admiral on hävinnyt viidestä viimeisestä kotiottelustaan jok’ikisen. Kahdessa edellisessä ottelussaan kotijoukkue ei ole saanut aikaiseksi edes yhden ainutta maalia.
Lada Togliatti on ollut huono. Lada on hävinnyt viisi viimeistä otteluuan, tosin viimeisimmän vasta voittolaukauskilpailun jälkeen. Ladalla on myös tilillään sensaatiomainen 6-0 vierasvoitto Astanasta muutaman viikon takaa. Toivotaan että Admiralin huono vire jatkuu ja Lada pystyy samanlaiseen suoritukseen kuin Astanan vieraana.

Amur Habarovsk – Ak Bars Kazan

Valinta: Vierasjoukkueen maalit varsinaisella peliajalla yli 2,5 (1,65)
Amur on parantanut huomattavasti oman pään pelaamistaan viime otteluissa. Amur on päästänyt viimeisessä viidessä ottelussa vain kuusi maalia varsinaisella peliajalla. Täytyy kuitenkin hyväksyä se fakta, että Amur on yksi itäisen konferenssin heikoimmista joukkueista ja lähtee altavastaajana Ak Bars Kazania vastaan.
Ak Bars Kazanin peleissä on tullut viime aikoina reilusti maaleja. Viidessä viimeisessä ottelussa Kazan on onnistunut maalinteossa peräti 20 kertaa varsinaisella peliajalla ja näissä otteluissa vähintään kolme kertaa peliä kohden. Kazan on selkeästi Amuria laadukkaampi joukkue, joten kolme maalia kotijoukkueen reppuun on varma nakki.

Aiheeseen liittyvät uutiset