Tiistain KHL-valinnat!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com
KHL-peleissä tarjoillaan jälleen maukkaita kertoimia tämän illan otteluihin. Tänään kovia kertoimia lähdetään hakemaan huonosti kautensa aloittaneen SKA:n kautta. 

Lokomotiv Jaroslav – Metallurg Magnitogorsk

Valinta: Metallurg Magnitogorsk ML (1,92) / Magnitogorsk (2,45)

Jaroslavissa voidaan puhua katastrofaalisesta kauden alusta. Joukkueella on kasassa yhdeksästä ottelusta vain 12 pistettä ja maalierokin on vain yhden maalin plussan puolella.

Jaroslavin otteet eivät ole edes näyttäneet toivoa paremmasta vaan nyt uidaan syvissä vesissä. Neljästä viimeisestä ottelusta Jaroslavin saldona on vain yksi voitto.

Metallurg on puolestaan ollut hyvässä vireessä. Joukkue on pelannut kahdeksan ottelua, joista kasassa on 7 voittoa. Metallurg lähtee illan otteluun selkeänä suosikkina, joten vieraille tarjottu voittokerroin on ehdottomasti syytä napata lapulle.

SKA Pietari  – Dynamo Moskova

 Valinta: SKA -1,5 (2,21)
Illan isäntien peli on ollu alkukaudesta aivan sekaisin. Kaksi edellistä peliä ovat kuitenkin olleet sitä SKA:ta, joka KHL:ssä on totuttu näkemään. Peli ei ole vieläkään aivan uomissaan, mutta kahden edellisen ottelun selkeät 1-5 ja 0-3 voitot antavat allekirjoittaneelle uskoa kahden maalin kotivoittoon tänäkin iltana.
Moskovan Dynamo on pelannut ehkäpä hieman alle odotusten, mutta mistään paniikista ei moskovalaisten kopissa voida puhua. Viimeisestä neljästä pelistä joukkueella on kuitenkin vain yksi voitto, joten tämän illan ottelu Pietarissa saattaa osoittautua hyvinkin vaikeaksi vierailijoille.

Muut valinnat:

Geoff Platt tekee maalin (2,50)

Aiheeseen liittyvät uutiset