Tiistain KHL-vihjeissä ollaan juhlatunnelmissa!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com
KHL-vihjeisiin napataan ensimmäistä kertaa pelattavaa Hartwall Arenalta, kun Helsingin Jokerit kohtaa 48-vuotissynttäreillään Avtomobilistin. Vihjeissä ruoditaan myös Neftehimikin ja HK Sochin kohtaaminen sekä löytyyhän vihjeistä myös aina(kin vielä) varma Lokomotiv Jaroslav.

Neftehimik Nizhnekamsk – HK Sochi

Valinta: Maalien lukumäärä varsinaisella peliajalla alle 4,5 (1,65)

Neftehimik luottaa puolustuspelaamiseensa, kuten jo muutaman kerran olette voineet KHL-vihjeistämme lukea. Illan ottelu HK Sochia vastaan ei tuo todennäköisesti muutosta tähän asiaan, koska kaukalosta löytyy edelleen sama joukkue ja penkin takaa sama tirehtööri, joka joukkuetta luotsaa.

Toista kauttaan KHL:ssä pelaava HK Sochi on aikalailla Neftehimikin kaltainen joukkue, joka taistelee hyvin ja tukeutuu tiiviiseen puolustuspelaamiseen. Hyökkäyskalusto on myös joukkueilla samankaltainen, eikä kummaltakaan löydy armoitettuja maalintekijöitä. Tasaista ja vähämaalista ottelua odotetaan ainakin tällä suunnalla.

Helsingin Jokerit – Avtomobilist Jekaterinburg

Valinta: Helsingin Jokerit (1,75)

 

Nyt on aika paljastaa, miksi Jokerit eivät ole päässeet KHL-vihjeisiin aikaisemmin tällä kaudella. Syy tähän on yksinkertainen, allekirjoittanut bittiavaruuden täällä päässä on tälläkin hetkellä pukeutunut narrihattuun ja Petri Variksen vuoden -96 pelipaitaan. Narrien pelejä tulee siis katsottua punakeltaisten lasien läpi, joten tämän vuoksi pelit on aikaisemmin jätetty vihjaamatta.

Jokerit aloitti kautensa loistavasti ja joukkue kuuluu KHL:n kärkipäähän tälläkin kaudella. Viime peleissä Westerlundin joukot eivät kuitenkaan ole esittäneet sellaista peliä, jota heiltä on totuttu näkemään. Peli on tökkinyt monella osa-alueella, mutta edellisessä ottelussa Salavatia vastaan viisikkopelaaminen oli jo parempaa, maalinteko tuotti kuitenkin erittäin paljon ongelmia.
Avtomobilist on ollut ehdottomasti yksi suurimmista yllättäjistä ja joukkue itäisen konferenssin kakkosena. Joukkue koki suuria muutoksia kesällä mutta uskalletaan väittää että Peter Koukalin hankinta, tämän illan vastustajilta Jokereilta, oli yksi koko KHL.n parhaita hankintoja. Jekaterinburgilaisilta ei KHL:n mittapuulla löydy varsinaisia pistehirmuja, joten joukkue joutuukin tukeutumaan vahvasti tiukkaan viisikkopelaamiseen ja tähän tarkoitukseen Peter Koukal on erinomainen pelaaja.
Asetelmat otteluun ovat siis hieman hämmentävät: Koukalin ”kotiinpaluu”, Westerlundin hieman sekaisin olevat narrit ja 48-vuotissynttärit, kaikki samassa paketissa. Uskotaan kuitenkin Jokereitten pelin olevan paranemaan päin ja syntymäpäivänä on isäntien pakko hakea voitto juhlakansan edessä.

Traktor Tsheljabinsk – Lokomotiv Jaroslav

Valinta: Lokomotiv Jaroslav (1,76)

 

Tähän otteluun ei suurempia perusteluita tarvita. Lokomotiv on KHL:n ylivoimaisesti paras joukkue tällä hetkellä ja on ollut sitä jo kuukauden päivät. Voittoja tulee niin kotona kuin vieraissa ja voitot tulevat jo varsinaisella peliajalla. Lokomotivia pelataan niin kauan kun tämä putki jatkuu.

Traktor on KHL:n häntäpäässä ja muutaman vuoden takainen Gagarin Cupin finalisti on vain varjo entisestään. Nykyään lähinnä hyvänä kasvattajaseurana tunnettu Traktor ei ole se joukkue, joka katkaisee Lokomotivin hurjan voittoputken.

Aiheeseen liittyvät uutiset