Tiistain kiekkovalinnat CHL -pudotuspeleistä!

Tiistain jääkiekko -valinnat tulevat CHL-otteluista. Tänään CHL:ssä pelataan pudotuspelien toiset osaottelut. Suomalaisista joukkueista vain JYP on enää mukana pudotuspeleissä.

Zürich – Liberec

Coolbet valinta: Ottelun maalit alle 4,5 (2,11)

Ensimmäinen CHL -kohteemme napataan tänään Zürichin ja Liberecin välisestä ottelusta. Tämän tasaisen otteluparin ensimmäinen osaottelu pelattiin Tsekeissä ja tuolloin Zürich voitti ottelun 0-1. Emme usko, että tulemme näkemään maalijuhlia tämänkään illan ottelussa. Zurich on ottelun suosikki, mutta toisaalta joukkueen ei tarvitse hyökätä tänään yltiöpäisesti ensimmäisen osaottelun maalin ansiosta. Coolbetin tarjoama (2,11) kerroin alle 4,5 maalille on varsin hyvä ja me nappaamme sen vetolapuille mukaan.

Kometa Brno – JYP

Coolbet valinta: Kometa Brno (2,50)

Päivän toinen kohteemme on ottelusta Kometa Brno – JYP. Tässä ottelussa Suomen kiekkomainetta puolustava JYP on vieraskentällä kovan paikan edessä. Ensimmäisessä osaottelussa Brno aloitti tylysti, sillä ensimmäisen seitsemän minuutin jälkeen tilanne oli vieraille peräti 0-2. JYP kuitenkin piristyi ottelun edetessä ja lopulta ottelu päättyi 3-3 lukemiin.

Tänään on odotettavissa, että Tsekin liigassa vahvasti esiintynyt Brno tulee kovalla sykkeellä otteluun. Pysyykö JYP vauhdissa mukana? Meidän näkemyksemme mukaan ei, ja näin ollen kotijoukkueen voitto 2,50 kertoimella otetaan mukaan peleihin.

Unibet -TV:stä huippuotteluita joka viikko – lyö vetoa ja katso urheilua ilmaiseksi

UnibetTV:n kautta näet huippuotteluita eri lajeista. Tarjolla on mm. jääkiekkoa CHL:stä ja  SHL:stä, koripalloa NBA:sta, jalkapalloa Espanjan La Ligasta sekä snookeria ympäri vuoden. Myös tenniksen kaikki turnaukset ovat katsottavissa Unibetin Live Stream -palvelun kautta.

Aiheeseen liittyvät uutiset