Tiistain kiekkovalinnat Norjasta ja Suomesta

Tiistain jääkiekko -valinnat tulevat Norjasta ja Suomesta. Norjassa pelataan neljä ottelua ja kotimaan Liigassa on edessä viiden ottelun kierros. Me poimimme näistä molemmista sarjoista yhden ottelun kupongille.

Storhamar – Vålerenga

Unibet valinta: Koijoukkueen maalit yli 3,5 (1,98)

Ensimmäinen kohteemme on tänään Norjan pääsarjan ottelu Storhamar – Vålerenga. Tässä ottelussa kohtaavat tällä hetkellä sarjan kaksi kovimmassa iskussa olevaa joukkuetta. Kuntountarin ykkösenä oleva Storhamar on edennyt voitosta voittoon ja se johtaa sarjaa melko ylivoimaisesti 11 pisteellä ennen seuraava joukkuetta, joka on Sarpsborg. Vierasjoukkue Vålerenga on kuntopuntarin toisena ja sarjassa viidentenä, joten illan ottelusta voi tulla jännittävä kamppailu.

Storhamar on kuitenkin ollut kotiotteluissa äärimmäisen vakuuttava ja maaleja tuntuu syntyvä kovalla tahdilla. Viimeisessä viidessä ottelussa Storhamar on tehnyt 32 maalia ja omissa on kolissut vain viisi kertaa. Näin ollen viiden ottelun maalikeskiarvo on yli kuusi maalia per ottelu. Tätä tilastoa mukaillen on helppo valita Unibetin listalta kotijoukkueelle yli 3,5 maali.

Jukurit – HPK

Coolbet valinta: Jukurit (2,11)

Päivän toinen kohteemme on kotimaisen Liigan ottelu Jukurit – HPK. Tässä illan jumbokamppailussa molemmat joukkueet hakevat kipeästi pisteitä. Sarjan viimeisenä oleva Jukurin on pelannut viime kotiottelut kohtalaisen hyvin ja vastaavasti vierailija HPK on ollut luvattoman tehoton. HPK:lla on nyt takana viiden ottelun tappioputki ja meidän näkemys on, että tämä surullinen putki tulee tänään jatkumaan. Valinta on kotivoitto.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset