Tiistain kiekkovalinnat Suomesta ja U20 MM

jääkiekkovihjeet

Tiistain jääkiekko -valinnat tulevat Suomesta ja U20 MM-kisoista. Joulu on vähitellen käsitelty, vaikka eletäänkin vasta toista Joulupäivää. Jääkiekkosarjat ympäri Eurooppaa ovat jälleen käynnissä ja nuorten Leijonien turnaus alkaa, joten mielenkiintoisia kohteita löytyy paljon. Lisäksi pitää kutenkin todetta, että erinäisiä Joulukiireitä painaa vielä päälle, joten perustelut ovat tänään hieman ohuita. Onnea peleihin!

HIFK – Pelicans

Coolbet valinta: HIFK (1,90)

Ensimmäinen kohteemme on Liiga -ottelu HIFK – Pelicans. HIFK:n ottelut ennen joulutaukoa etenivät hieman mollivoittoisesti, sillä tappiot tulivat Lukkoa ja KalPaa vastaan. Pelicans puolestaan kaatoi Kärpät kotonaan, joten mielenkiintoinen ottelu on Helsingissä edessä. Kovana kotijoukkueena HIFK lähtee otteluun suosikkina ja se onkin meidän valinta tähän otteluun.

Kanada U20 – Suomi U20

Coolbet valinta: Eeli Tolvanen tekee maalin (2,60)

Päivän toinen kohteemme on U20 MM-kisojen ottelu Kanada – Suomi. Tässä ottelussa Kanada on ennakkosuosikki, mutta Suomella on myös kova joukkue kasassa. Tähän otteluun poimitaan Jokereissa ja KHL:ssä kovia suorituksia esittänyt Eeli Tolvanen, joka tekee heti ensimmäisessä turnausottelussa maalin.

Aiheeseen liittyvät uutiset