Tiistain MLB-kierros: Pudostuspelit karkaamassa Oriolesilta?

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Viikko alkoi MLB-betsien osalta varsin mukavasti, kun viime yön molemmat vihjatut kohteet napattiin kiinni. Tänään samaa tulosta lähdetään tavoittelemaan kolmen kohteen voimin.

Kansas City – Baltimore

Valinta: Kansas City yli 3,5 juoksua (1,78)

Eilen tähän otteluun pelattiin overia eikä se ole kaukana myöskään tässä taistossa. Tänään betsit pelataan, kuitenkin kotijoukkueen kautta, joka voitti eilisen ottelun vakuuttavasti 8-3.

Kotijoukkueen kummulle astelee tänään Danny Duffy, jonka edellinen ottelu päättyi tappioon. Miehelle iskettiin viiden syöttövuoron aikana neljä juoksua. Ennen tätä huonoa starttia miehen seitsemän viimeisimmän ottelun era on vakuuttava 2.55.

Vierasjoukkue Oriolesin pudostupelipaikka alkaa karata hiljalleen käsistä mikäli joukkue ei ala napsimaan pisteitä jäljellä olevista otteluista. Orioles rämpii tällä hetkellä viiden ottelun tappioputkessa.

Oriolesin kummulla aloittaa Miguel Gonzalez, joka on kaukana viime kauden tasostaan. Mies on ollut suurissa vaikeuksissa pitkin kautta ja tänään homma ei tule helpottumaan sillä Kansas City on kovassa vireessä. Gonzalezin viiden edellisen ottelun era on surkea 7.82.

Duffy palannee tänään omalle tasolleen ja tästä syystä over jää pelaamatta. Mieheen ei kuitenkaan luoteta ihan täysillä ja turvallisin valinta onkin kotijoukkueen yli 3,5 juoksua mukavalla kertoimella!

Muut valinnat:

Braves – Rockies yli 7,5 juoksua (1,74)

Nationals (1,68)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset