Tiistaille kyhätään tupla KHL- ja CHL-kohteista

NordicBetCHL-980x240 | Vvihjeet.com
Tänään yhdistetään KHL ja CHL. KHL:ssä Moskovan TsSKA on ottanut paikkansa sarjataulukon keulilta ja vierailee tänään Tsherepovetsissa. CHL:ssä Vaxjön ja Djurgårdenin kamppailusta on lupa odottaaa runsasmaalista.

Severstal Tsherepovets – TsSKA Moskova

Valinta: TsSKA Moskova (1,57)

Kotijoukkue Severstal on läntisen konferenssin jumbo. Severstal on onnistunut keräämään 15 ottelussa 15 pistettä. Joukkue onnistui voittamaan Jugran ja Barys Astanan syyskuun lopulla, mutta Omsk palautti viime torstaina Severstalin takaisin maan pinnalle. Kotijoukkue on vain yksinkertaisesti niin paljon moskovalaisia heikompi, joten pisteet matkaavat TsSKA:n mukana Moskovaan.

TsSKA Moskova on raivannut odotetusti itsensä KHL:n piikkipaikalle. TsSKA on sarjan paras joukkue. Puolustus on vierailla sarjan ehdotonta eliittiä ja hyökkäyspäästä löytyy niin pistepörssin tämän hetkinen johtaja kuin maalipörssinkin ykkösnimi. TsSKA ei ole siis pelkästään paperilla kova joukkue vaan peli kulkee niin joukkueena kuin yksilöidenkin osalta. Rutiinivoitto tänään moskovalaisille.

Växjö Lakers HC – Djurgårdens IF

Valinta: Yli 4,5 maalia kerroin 1,75

Edellisessä ottelussa Lakers ja Djurgården paukuttelivat maaleja tasaiseen tahtiin ja peli päättyi lopulta Djurgårdin 4-3 voittoon. Ottelussa kumpikin joukkue teki todella paljon paljon virheitä eikä maalivahti peli ollut kummallakaan vaaditulla tasolla.

Koska Vaxjö joutuu otteluun maalin takaa-ajoasemasta, ei se voi ottelussa lähteä peruuttelemaan. Djurgårdenkaan ei vieraskaukaloon voi yhden maalin johtoasemaa lähteä kovin puolustelemaan, joten maaleja tullaan näkemään ottelussa puolin ja toisin.

Aiheeseen liittyvät uutiset