Tiistain tuplaus ratkotaan hyvissä ajoin KHL -otteluiden voimin!

Tuplaus jatkuu tänään vain yhdellä lapulla, kun Almtuna onnistui maalinteossa vain kertaalleen. Myös toinen lappu jäi maalin päähän, kun Puolan ja Meksikon välisessä ottelussa nähtiin vain yksi maali vaikka ensimmäinen maali tehtiin jo 13 minuutin pelin jälkeen.

Aikaiset KHL -pelit tiistain tuplauksessa

Tiistain tuplaukseen napattiin kaksi aikaista KHL -ottelua. Vladivostokin ja SKA:n välinen taisto käynnistyy jo 11:30, kun puolestaan Kiinassa kiekko putoaa jäähän klo 13:30. Luotamme tänään SKA:n voittoputken venymiseen sekä Kunlunin kelvollisien kotiesityksien jatkumiseen.

Dynamo Moscow on pelannut viime aikoina vähämaalisia otteluita, mutta toisaalta Kunlun on jäänyt vain kertaalleen alle kahteen maaliin viidessä edellisessä ottelussaan. Dynamo kärsii useista loukkaantumisista ja joukkue onkin onnistunut voittamaan vain yhden kuudesta edellisestä ottelustaan.

SKA lähtee omaan otteluunsa luonnollisesti ennakkosuosikkina. Vladivostok on ollut hyvässä vedossa edellisissä otteluissaan, mutta vieraiden materiaali on hurjasti kotijoukkuetta laadukkaampi enkä jaksa uskoa, että Vladivostok kykenee tänään yllätykseen vaikka joukkue nautiskeleekin mukavasta kotiedusta.

Tuplauksen toisen päivän lapun kerroin menee mukavasti tasan 2,00 lukemiin, joten siitä on hyvä lähteä rakentamaan tätä viikkoa eteenpäin!

Unibet -TV:stä huippuotteluita joka viikko – lyö vetoa ja katso urheilua ilmaiseksi

UnibetTV:n kautta näet huippuotteluita eri lajeista. Tarjolla on mm. jääkiekkoa CHL:stä ja  SHL:stä, koripalloa NBA:sta, jalkapalloa Espanjan La Ligasta sekä snookeria ympäri vuoden. Myös tenniksen kaikki turnaukset ovat katsottavissa Unibetin Live Stream -palvelun kautta.

Aiheeseen liittyvät uutiset