Tiistain tuplaus täynnä jalkapalloa!

Tuplaus jatkuu tiistain kunniaksi kahdella lapulla. Eilen Coolbetin tuplaus-kampanjassa mukana ollut KHL-lappu putosi pois kelkasta kun Sotshin ja SKA:n välisessä kamppailussa nähtiin vain neljä maalia.

Tuplaus etenee kahden lapun voimin

Tänään lapuille valikoitui neljä jalkapallo-kohdetta. Ensimmäisessä lapussa tartumme FC Volemdam – Sparta Rotterdam sekä Brighton – Cardif -otteluihin. Volendamin ja Spartan kohtaaminen on Hollannin Cupin peli.

FC Volendam on ollut mukavassa vireessä Hollannin Eerste Liigassa. Joukkue on napannut viidestä edellisestä ottelustaan neljä voittoa ja yhden tasapelin varsin mukavalla 17-4 maalierolla. Lisäksi Volendam on tällä hetkellä tiukasti kiinni nousukarsinta paikassa.

Hollanin pääsarjassa neppaileva Sparta Rotterdam on ollut viime aikoina heikossa iskussa ja joukkueen edellinen voitto on marraskuulta mikäli cup-otteluita ei huomioida laskuihin mukaan.

Sparta on ottelussa vain pienehkö suosikki ja Volendamin kotietu tasoittaa puntteja entisestään. Uskomme maalirikkaaseen otteluun ja valitsemme lapulle molempien joukkueiden maalit 1,50 kertoimella.

Lapun toine kohde napattiin Englannin Championshipista. Brighton on erittäin vahva kotijoukkue ja uskomme, että pelkästään Brighton kykenee hoitamaan lapulle valikoidun yli 1,5 maalia -kohteen. Cardiff on pelannut pirteästi viime aikoina, mutta joukkueen esitykset etenkin vieraissa jättävät toivomisen varaa.

Päivän toinen lappu kasattiin Napolin ja Fiorentinan välisen Cup-ottelun kautta. Napoli nautiskelee mukavasta kotiedusta, mutta on syytä huomioida, että Fiorentina kaatoi taannoin Serie A:n ottelussa Juventuksen kotikentällään lukemin 2-1. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi joulukuussa hurjan tykityksen jälkeen 3-3 lukemiin ja näin ollen on syytä uskoa, että tulemme näkemään vauhdikkaan ottelun myös tänään.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Aiheeseen liittyvät uutiset