Tippeligaen kohteet hallitsevat Coolpickz -kierrosta!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Tippeligaen pelejä löytyy tältä Coolpickz -kierrokselta peräti kuusi kappaletta, mutta me ohitamme ne kaikki ja keskitymme hieman yllättäen Ruotsin toiseksi korkeimman sarjatason otteluun, jossa kohtaavat Trelleborgs FF ja Örgryte IS. Mukana myös Valioliigaa, kun Sunderland yrittää varmistaa sarjapaikkansa ensi kaudeksi.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Trelleborgs FF – Örgryte IS

Valinta: 2 ja alle 2,5 maalia

Ruotsin Superettanissa kohtaavat kautensa hyvin aloittanut Örgryte IS ja vähän heikomman alun kauteen saanut Trelleborgs FF. Molemmat joukkueet nousivat täksi kaudeksi Superettaniin Ruotsin Division 1:sen etelä-lohkosta. Trelleborg nousi suoraan Superettaniin voittaen lohkonsa, kun taas Örgryte joutui nousukarsintoihin selvittäen tiensä siä kautta sarjaporrasta ylemmäs.

Trelleborg on pelannut kolme kotiottelua ja joukkue ei ole hävinnyt näistä otteluista ainuttakaan. Maksaneita katsojia käy kylläkin sääliksi, sillä näissä kolmessa ottelussa on nähty vain ja ainoastaan yksi maali, tosin se on nähty kotijoukkueen toimesta.

Örgryten pistesaldo vieraiskentiltä on samanlainen kuin Trelleborgin kotisaldo, kaksi tasapeliä ja voitto. Örgryte on onnistunut maalinteossa kuitenkin kahdesti ja omissa on soinut kerran. Luotetaan siis vähämaaliseen vierasvoittoon ja Örgryten hyvin alkaneen kauden jatkumiseen.

Sunderland – Everton

Valinta: 1 ja alle 2,5 maalia

Sunderland on juuri ja juuri putoamisviivan yläpuolella, mutta voitolla joukkue pystyisi varmistamaan paikkansa Valioliigassa myös ensi kaudeksi. Sunderland otti erittäin tärkeän voiton Chelseasta lauantaina kun mustat kissat kaatoivat lontoolaiset lukemin 3-2. Pääsääntöisesti Sunderland on kuitenkin pelannut vähämaalisia kotiotteluita ja sarjapaikan varmistavaa voittoa lähetäänkin varmasti hakemaan tiukan puolustuspelin kautta.

Evertonin kausi on ollut totaalinen pannukakku, kuten tässäkin yhteydessä on tullut muutamaan otteeseen mainittua. Vierailijoiden pelissä ei ole näkynyt enää hetkeen minkäänlaista tahtoa tai yrittämistä. Kahdessa edellisessä vieraspelissä on tullut kuokkaan ja edellinen vierasvoitto on maaliskuun ensimmäiseltä päivältä ja sekin tuli Villa Parkilta. Sunderland tekee yhden pakollisen, pitää oman maalinsa puhtaana ja varmistaa sarjapaikkansa keskiviikkona.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 9.5.

Aiheeseen liittyvät uutiset