Toisen päivän tuplauksessa Suomen Cupia ja Mestarien liigaa!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus jatkuu tänään vain yhdellä lapulla, kun Serie B:n ottelussa jäätiin ihmeelliseen 0-0 tulokseen. Kolmas lappu oli HIFK:n keskushyökkääjän Roope Hinzin varassa, mutta mies saalisti tehot 0+0, kun kotijoukkue voitti ottelun lopulta 7-1.

Tuplauksen toista päivää lähdetään suorittamaan kahdella jalkapallokohteella. Ensimmäisenä lapulle valikoituu SJK, joka kohtaa tänään Suomen Cupissa juuri Veikkausliigan nousseen PS Kemin. SJK:lle tarjoillaan mukavaa (1,73) kerrointa ja se on syytä ottaa talteen. Materiaalietu on selkeästi vierailla ja tänään SJK marsittanee kentälle ykkösmiehistönsä sillä nyt aletaan pelaamaan jo niin sanotusti tosipelejä.

Toinen kohde poimitaan Mestarien liigasta, Barcelonan ja Atleticon välisestä kamppailusta. Barcelona hävisi viikonloppuna El Clasicon, joten lataus on varmasti tänään kunnossa. Atletico lähtee Camp Noun -nurmelle haastajan asemasta, mutta joukkue kärkkyy varmasti vierasmaalia toden teolla.

Atleticon puolustus on ollut viime aikoina rautaa, mutta tänään vastassa on yksi maailman kovimmista hyökkäystrioista. Barcelona on kotinurmellaan pelottavan kova vastus kenelle tahansa ja näin ollen uskallan luvata, että ottelussa tullaan näkemään yli 1,5 maalia. Yli 1,5 maalin kerroin (1,36) on jopa yllättävän iso, kun mietitään minkätasoiset joukkueet astelevat tänään kentälle.

 

tuplaus

Aiheeseen liittyvät uutiset