Toronto Blue Jays matkalla pudotuspeleihin!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Eilisten MLB-valintojen lopputulos oli 3/4. Tarjonta yön peleihin on hieman pieni, kun osa kierroksen otteluista on jo käynnissä. Tästä huolimatta pelattavaa parista kohteesta!

Blue Jays – Twins

Valinta: Blue Jays -1,5 (2,16)

Kovaan vireeseen äitynyt kotijoukkue lähtee hakemaan tänään jo neljättä perättäistä voittoaan Twinsistä. Blue Jays on voittanut kahdeksasta edellisestä kotiottelustaan peräti seitsemän. Lisäksi joukkue on jäänyt ilman home runia vain kertaalleen 18 edellisessä ottelussa.

Blue Jaysin kummulla aloittaa Mark Buehrle, jonka yhdeksän edellisen kotiottelun era on mukava 3.09. Twins on ollut Buehrlelle mieluinen vastustaja sillä mies on voittanut Twinsin urallaan jo 29 kertaa.

Vierasjoukkue Twins rämpii tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa. Joukkue on hävinnyt 17 edellisestä ottelustaan peräti 13 ja ”villikortti” paikka alkaa valua pois käsistä.

Twins heittää kummulle Kyle Gibsonin, joka on ollut suurissa vaikeuksissa All-Star tauon jälkeen. Edellisessä ottelussa Marinersia vastaan mies osoitti jo pieniä heräämisen merkkejä, mutta Gibson on edelleen kaukana alkukauden vireestään.

Blue Jays taistelee Twinsin tapaan rajusti pudotuspeleihin pääsystä, joten luotto kotijoukkueen tekemiseen on kova. Uskon, että pisteet jäävä tänään Rogers Centeriin.

Muut valinnat:

Oakland yli 3,5 juoksua (1,93)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset