Toronto Raptors kohtaa siipirikkoisen Miami Heatin!

Toronto Raptors metsästää tänään jo seitsemättä perättäistä voittoaan, kun Miami Heat vierailee Air Canada Centressä. Kahden edellisen yön betsit ovat sujuneet mainiosti, joten eiköhän jatketa samalla linjalla myös tänään.

Toronto Raptors – Miami Heat

Valinta: Toronto Raptros, yli 99,5 pistettä (1,85)

Kotijoukkue Raptors on ollut viime aikoina todella kovassa iskussa ja joukkue liitelee kuuden ottelun voittoputkessa. Voittoputken takuumiehinä ovat toimineet Kyle Lowry sekä DeMar DeRozan. DeRozan on napsinut keskimäärin 25,3 pistettä kuudessatoista edellisessä ottelussaan, joten mies on ollut mahtavassa iskussa.

Raptorsin hyökkäyspeli on toiminut mallikkaasti, mutta puolustuspeli on rakoillut paikoitellen. Raptors on ollut vaikeuksissa etenkin kolmeen pisteen heittojen puolustamisessa.

Vierasjoukkue Heatin tilanne ei ole yhtä hyvä, kuin Raptorsilla. Heat on onnistunut voittamaan vain yhden seitsemästä edellisestä ottelustaan ja tällä hetkellä joukkue taistelee kolmen ottelun tappioputkea vastaan.

Heatin hyökkäyspeli on takkuillut todella pahasti kolmessa edellisessä ottelussa ja joukkue onkin jäänyt jokaisessa pelissä alle 90 pisteeseen.

Heatin sairastuvalla alkaa olla ruuhkaa, kun tämän yön ottelusta ovat sivussa Dwyane Wade, Hassan Whiteside, Goran Dragic, Luol Deng, Chris Andersen sekä Beno Udrih. Ainoa terve avausviisikon pelaaja on siis Chris Bosh.

Heatin rajut loukkaantumishuolet sekä Raptrosin viimeaikaiset esitykset huomioiden, tähän kohteeseen ei voi pelata, kuin kotijoukkueen voittoa. Tasoitus on kuitenkin hieman liian iso ja näin ollen valinta kohdistuukin tällä kertaa pisteisiin.

Muut valinnat:

Utah Jazz -5,5 (1,87)

Mavericks – OKC, alle 207,5 pistettä (1,86)

Kyle Lowry, yli 20,5 pistettä (1,80)

Kevin Durant, yli 7,5 levypalloa (1,85)

Yön NBA-valinnat talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset