Torstain KHL-vihjeet!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Tänään ei lähdetä arpomaan otteluiden voittajia vaan keskitytään maaleihin. Kello 17.00 alkavista KHL-otteluista löytyy kaksi kohdetta, jotka yritetään napata kiinni.

Metallurg Magnitogorsk – Barys Astana

Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,33)

Metallurg Magnitogorsk on selvästi parempi joukkue materiaaliltaan kuin illan vastustaja Barys Astana. Magnitogorskin kone on lähtenyt hieman yskien käyntiin, mutta edellisessä ottelussa Jugra kaatui komeasti 6-2. Metallurgin pelätty ykkösnyrkki hajoitettiin viime otteluun ja kone ei enään yskinytkään. Kotijoukkue jatkaa samoilla kentillä tähän otteluun, joten uskotaan pikkumustan löytävän tiensä vähintään neljä kertaa Jan Lacon selän taakse.

Astana on kahden ottelun tappioputkessa ja tappiot ovat tulleet Metallurgia heikompia joukkueita vastaan, joten illan ottelu tulee olemaan vieraille synkkä.

Salavat Ufa – Avangard Omsk

Valinta: Maalien lukumäärä varsinaisella peliajalla yli 5,5 (2,28)

Jos otteluun pitäisi valita voittaja sanoisin että se on Omsk. Omsk ei ole jäänyt vielä yhdessäkään ottelussa pisteittä ja Ufa taas on pelannut ristiin rastiin. Ufa on peli päälle sattuessaan vahvempi kuin Omsk, joten ei lähdetä veikkaamaan ottelun voittajaa vaan maalimäärää.

Kotijoukkue Ufan neljässä ottelussa on nähty peräti 29 maalia eli yli 7 per ottelu. Hyökkäyspäästä löytyy tehoja ja tänään ykkösketjun muodostavat Grigorenko-Prokhorkin-Omark. Tämän kolmikon pelin kun Ufa saa uomiinsa, on meillä varmasti yksi KHL:n vaarallisimmista ketjuista kasassa.

Omskin peli on kokonaisuudessaan paljon valmiimpaa kuin Ufan. Myös Omskin peleissä  on nähty maaleja, tosin vain vähän reilu 5 maalia per ottelu. Odotetaan ottelusta maalirikasta ja tasaista vääntöä.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset