Torstain kiekkovalinnat Norjasta ja Sveitsistä

jääkiekkovihjeet

Torstain jääkiekko -valinnat tulevat Norjasta ja Sveitsistä. Tiistaina pääsimme vihdoin nauttimaan molempien kohteiden osumisesta. Tänään lähdemme tavoittelemaan voittoputken jatkoa kahdella ennakkosuosikkijoukkueella.

Frisk Asker – Storhamar

Coolbet valinta: Storhamar (2,25)

Ensimmäinen kohteemme on tänään Norjan pääsarjan ottelu Frisk Asker – Storhamar. Tässä ottelussa kohtaavat tällä hetkellä sarjan neljäntenä oleva Frisk Asker ja sarjan ykkönen Storhamar. Storhamar on uskomattomassa 14 ottelun voittoputkeessa ja kaikki voitot ovat tulleet suorina voittoina eli jatkoille ei ole tarvinnut mennä. Frisk Asker on myös laadukas joukkue, mutta kovassa iskussa oleva vierailija lähtee otteluun suosikkina. Me luotamme vielä, että Storhamarin huikea voittoputki jatkuu.

Servette – Kloten

Coolbet valinta: Servette (1,89)

Päivän toinen kohteemme on Sveitsin pääsarjan ottelu Servette – Kloten. Kotijoukkue Servette on pelannut vahvan loppusyksyn ja se onkin kuntopuntarissa toisella sijalla. Tämän illan vierasjoukkue Kloten on sarjassa viimeisenä ja se on lisäksi tämän kauden huonoin vierasjoukkue. Näiden tilastojen perusteella kotijoukkue on ottelun selvä suosikki ja tähän kohteeseen valitsemme kotivoiton.

Aiheeseen liittyvät uutiset