Torstain Superpesis-kierroksella kotijoukkueet suosikkeina

Superpesis | Vvihjeet.com

Miesten Superpesiksessä pelataan tänään neljä ottelua, joissa kaikissa kotijoukkueet lähtevät vahvoina ennakkosuosikkeina isännöimään vieraitaan. Kertoimet kotivoittoihin on lyöty suhteellisen alas, joten illan paras peli-idea löytyykin Over-tuoksuisesta Sotkamosta. 

Tiistaina Hiukan pesäpallostadionilla tahkottiin Jymyn ja KaMan välinen ottelu lähes maailmanlopun tunnelmissa. Vettä tuli enemmän kuin laki sallii, ja Hiukan kentän laidoille muodostui lähes kokonaan läpilyönnit pysäyttäviä valtavia vesilammikoita. Tästä huolimatta ottelussa nähtiin 12 juoksua.

Tänään olosuhteet ovat aivan eri luokkaa, ja Sapsojärven rannoille pukkaa hienoa ja kuivaa lyöntikeliä, kun Sotkamo kohtaa illalla Raahen. Juoksuja on luvassa, kun Jymyn pikakiiturit Niilo Piiponniemi ja Niko Korhonen pistävät jalkaa toisen eteen, Antti Hartikainen naulaa pomppua kuivaan ruutuun, Kainuun kultaranne Jani Komulainen päälliköi vaihtotilanteissa ja Toni Kohonen iskee miestä kotiin.

Kun myös Raahesta löytyy Topi Kososen ja Antti Korhosen kaltaisia mailavirtuooseja, vetolapulle valitaan hyvillä mielin Over 13,5 juoksua kertoimella 1.85.

Aiheeseen liittyvät uutiset